Аматори - 06-05-2011, 09:05 - sasa 184

Перемогли юнаки з Комсомольська

Перемогли юнаки з Комсомольська

На стадіоні «Торпедо» у Лубнах три дні тривали фінальні обласні змагання з футболу серед юнаків 1994-1995 років народження в залік спартакіади школярів Полтавщини.

За нагороди вели боротьбу переможці зональних турнірів, які змагалися у двох групах. Це команди з Кременчука, Лубен, Лохвиці, Пирятина, Великої Багачки, Чутового і Комсомольська. За підсумками цікавих юнацьких футбольних баталій визначилися переможці та призери. За перемогу у фіналі зустрілися команди Лохвиці і Комсомольська. У напруженій боротьбі комсомольчани з їх наставником Олександром Бідником здолали лохвицьких ровесників з рахунком 2:1. У переможців два голи провів Владислав Бондарчук, а у їх опонентів (тренери Олександр Харченко і Віктор Кузьменко) м’яч забив Костянтин Карпець.

 

Краща спартакіадна команда області з Комсомольська виступала у такому складі: Віталій Бойко, Владислав Бондарчук, Ігор Кухарук, Максим Штепа, Андрій Єлсуков, Віталій Єлсуков, Сергій Лобов, Віталій Грищенко, Дмитро Нікітін, Владислав Кушнір, Антон Лисенко, Олександр Кисіль, Роман Булочкін, Олексій Колоколов, Максим Кулібаба, Ярослав Сороченко.

 

Третє місце посіли господарі змагань, яких представляв тренер Лубенської ДЮСШ Юрій Юрченко, а четвертою стала кременчуцька команда. Після фінальних обласних змагань в Лубнах, які пройшли під егідою обласного управління освіти, виникають два запитання. Перше: чому серед кращих юнацьких команд області відсутні юнаки з Полтави? І друге: чому переможцям та призерам обласних фінальних змагань не вручили кубки і медалі?

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода