Новини - 07-02-2010, 09:02 - sasa 220

Переможці отримали чашки та термоси

Переможці отримали чашки та термоси

У селі Петрівка, що розташоване за 15 кілометрів від Полтави, юні лижники змагалися за першість області.

Чемпіонат пройшов на території гірськолижної бази \”Сорочин яр\”, яку створили торік. Силами мірялися понад 60 дітей від 7 до 17 років з Полтави та Києва. Протяжність траси для слалому становила 230 метрів. Переможців обирали у чотирьох вікових категоріях серед хлопців та дівчат.


У ролі арбітра виступив суддя національної категорії Микола Пономаренко. Серед учасників 1999 року народження 3 місце здобув Ярослав Неводничий, друге місце посіли Дарина Тімоніна і Андрій Терлецький, перше – Ліза Гріцишина і Ярослав Панченко. 97-98 роки: 3 місце у Анастасії Горячун та Руслана Коблінського 2-е – у Світлани Чимшиць і Андрія Ясинського, 1-е – у Олени Бойко та Тараса Черкаського. 95-96 роки: 3 місце зайняв Олексій Гаврюшин, 2 – Олександра Максименко та Дмитро Милько, 1-е – Наталія Максименко та Дмитро Коба. Остання вікова категорія – діти 96 року народження та старші. 

Єдиною учасницею серед дівчат стала Шерстюк Надія. Бронзу здобув Євген Грумін, срібло – Олександр Прокопчик, золото – Ігор Вахненко. Переможцям вручили медалі й грамоти, а також подарували чашки, термоси та інші сувеніри.



Організували захід – управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та власник \”Сорочиного яру\” та гірськолижної бази у Карпатах \”Драгобрат\” Юрій Бідний. 

Змагання відбулись з нагоди проведення ХХІ зимових Олімпійських ігор та 10-річчя Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України.

“Новини Полтавщини”

Погода