Анонси - 02-03-2012, 10:03 - Націоналіст 298

Перша весняна битва

Перша весняна битва

 

«Нашому керівництву сподобалося грати у Європі й ми повинні спробувати провести решту ігор на максимумі, щоб досягти певних цілей» – саме такими словами завершив одне із своїх останніх інтерв’ю перед стартом другого кола керманич «Ворскли» Микола Павлов. Щоб ці цілі якомога довше залишалися актуальними, полтавцям уже в неділю необхідно досягати максимального результату у грі з криворізьким «Кривбасом», який наразі знаходиться на 5-му місці й випереджає «Ворсклу» на сім очок. На скільки реальним є це завдання? Наразі сказати складно. На результат може вплинути як стан полтавського газону, погодні умови, так і якість підготовки на передсезонних зборах.

Про кадрове підсилення у міжсезоння говорити не доводиться, адже гравці, що поповнили полтавську команду (Западня, Козак і Будник) на даний момент, скоріше, підвищать рівень конкуренції за місце у стартовому складі, ніж демонструватимуть на голову вищу гру від своїх конкурентів на відповідних позиціях. Тому в матчі з «Кривбасом» у бій скоріш за все вступить стара перевірена часом і єврокубкова гвардія.

Що стосується криворіжців, то Юрію Максимову, схоже, нарешті таки вдалося обєднати різношерстний набір орендованих футболістів у єдиний монолітний колектив, який буквально за півроку пройшов шлях від аутсайдера до одного з претендентів на виступ у єврокубках.

Перші весняні матчі рідко коли балують глядачів яскравим видовищем. Ризикнемо припустити, що у протистоянні Полтави і Кривого Рогу переможцем вийде той, хто зможе продемонструвати свої найкращі бійцівські й вольові якості.

 

Погода