Хокей - 14-02-2011, 12:02 - sasa 158

Перший трофей \”Кальвадосу\”

Перший трофей \”Кальвадосу\”

На заміському катку “Кальвадос”, що на початку року відкрився поблизу селища Дублянщина, у суботу пройшов хокейний турнір, в якому взяло участь чотири аматорські команди.

Крім господарів – це “Вікінги” (Лісні Поляни), “Зерновик” (Полтава) та ХК “Котельва”. Організатором турніру виступив Юрій Тувма – один із палких прихильників найшвидшої гри у Світі. Саме за його сприяння й було побудовано цей льодовий майданчик. Суддівський корпус представляли досвідчені Сергій Дудка, Григорій та Костянтин Нижниченко. Головним арбітром був Валерій Іванович Щербина, який днями відсвяткував своє сімдесятиліття.

Щодо результатів, то у півфіналах сильнішими виявилися хокеїсти “Котельви” та “Кальвадосу”, які з рахунком 1:0 та 3:2 перемогли відповідно “Вікінгів” та “Зерновик”. У матчі за третє місце перемогу святкували “Вікінги” 2:1.

А у фінальній зустрічі чимала глядацька аудиторія побачила справжню драму. Першими рахунок відкрила “Котельва” і довгий час була попереду. Згодом господарі рахунок зрівняли і рівновага трималася до останньої хвилини, допоки “Кальвадос”, за тридцять секунд до закінчення матчу, не вирвав перемогу – 2:1. Гарний початок відродження хокейної команди з Дублянщини.

Погода