- 01-02-2017, 08:02 - Націоналіст 366

Петро Намуйлик: \”Ворскла\” зі мною повністю розрахувалася\”

Петро Намуйлик: \”Ворскла\” зі мною повністю розрахувалася\”

Атакуючий півзахисник Петро Намуйлик в інтерв’ю FootBoom розповів, про нетривалий період виступів у «Ворсклі».

 

– У вересні ви підписали контракт з «Ворсклою». Як виник цей варіант продовження кар’єри? 

 

– Я перебував довгий час без команди. Був на перегляді у рівненському «Вересі», але їм не підійшов. Пізніше на мене вийшов один вітчизняний агент, який сказав, що може виникнути варіант з «Ворсклою». Я спочатку не повірив. Через деякий час передзвонив агент і повідомив, що я повинен приїхати в Полтаву. На той час, якщо я не помиляюся, команди в чемпіонаті України зіграли турів шість. На перегляді у «Ворсклі» я був два тижні і коли виникла пауза в чемпіонаті у зв’язку з поєдинками національних збірних, «зелено-білі» запланували товариську гру з «Олександрією». Після цієї гри повинна була вирішитись моя подальша доля. Я відіграв другий тайм за «Ворсклу» і після матчу Василь Вікторович (Сачко – прим.) сказав, що задоволений мною, і хоче бачити мене в команді. Таким чином, я підписав однорічний контракт з «Ворсклою». 

 

– Чи всі контрактні вимоги зі сторони полтавського клубу були виконані? 

 

– Проблем не було. Ми розірвали контракт за взаємною згодою сторін і зі мною повністю розрахувалися. Я пробув у команді два місяці. Після одного з тренувань до мене підійшли і сказали, що я не виправдав сподівань… 

 

– Ви так і не зіграли жодного матчу за основний склад «Ворскли».

 

– Так, я тренувався весь час з першою командою, а коли не потрапляв у заявку на гру, то мені давали зіграти за дубль.

 

Але за дублюючий склад полтавчан я зіграв усього два поєдинки… Я не розумів, чому так. Тренуюся з першою командою, а коли їду грати за дубль, то сиджу на заміні. Для мене це було дуже дивно.

 

Погода