Матчі - 19-09-2012, 08:09 - sasa 172

Покер Шмиголя рятує \”Ворсклу\” від поразки

Покер Шмиголя рятує \”Ворсклу\” від поразки

Цікавий видали матч команди моложіжної першості U-19 \”Арсенал\” та \”Ворскла\”. Молоді полтавці показали характер, змогли врятувати матч, поступаючись по ходу матчу 1:4. Греоєм гри став Максим Шмиголь який забив усі чотири голи \”Ворскли\”

 

Арсенал – Ворскла – 4:4

Протокол матчу

 

Ще в першому таймі ворскляни награли на три голи, а змушені були задовольнятися всього одним, до того ж два пропустили. Максим Шмиголь вдало використав подачу з флангу.

На початку другого тайму ворскляни пропустили ще два голи у власні ворота, і, здавалося, матч на цьому закінчено. Але як би не так! За справу знову взявся Шмиголь, який встиг до 90 хвилини зибити ще три голи. Спочатку він зіграв на підборі і вдало пробив з-за меж штрафного. Після чого був спритнішим за всіх вже в безпосередній близькості до воріт, «тицьнувши» м\’яч у ворота киян у метушні. А в кінці завершив свою гольову феєрію ударом із розвороту у дальню дев\’ятку – 4:4. Дивно, але у полтавців при цьому ще й були шанси вирвати перемогу. От тільки не вистачило везіння. Результативна нічия – 4:4.

Найцікавіше, що завдяки цьому матчу, а точніше чотирьом голам, Максим Шмиголь з п\’ятьма голами відразу ж зайняв лідируючу позицію в списку бомбардирів турніру. До цього Максим забивав у минулому турі зі штрафного у ворота Київського «Динамо».

 

Після 9 турів першості U-19 група \”А\” полтавська \”Ворскла\” перебуває на 5 місці у турнірній таблиці. Наступний матч полтавська команда проведе 26 вересня у Полтаві проти \”Карпат\”.

Погода