ФК Полтава - 21-10-2009, 04:10 - sasa 314

\”Полтава\” на проміжному фініші друга

\”Полтава\” на проміжному фініші друга

\”Полтава\” – \”Гірник-Спорт\” – 1:0

Радевич 65

«Полтава»: Зарубін, Новицький, Плехтяк, Данаєв, Радевич, Бичков, Бербат, Батусов (Рудченко 87), Гришин (Марченко 46), Зеленевич (Балагура 87), Гриценко (Бриж 46).
«Гірник-Спорт»: Шпак, Слива, Ткаченко, Полтавець, Турчин, Малиночка, Русанцев, Ярошенко (Гусейнов 64), Шарко, Ситник, Кравченко.

Відбувся пропущений матч 4-го туру другої ліги група \”Б\” між \”Полтавою\” та комсомольським \”Гірником-Спорт\”. Так би мовити дербі обласного масштабу.

Сама гра видалася малоцікавою, обидві команди без натхнення йшли вперед. У першому таймі вартий уваги один момент, коли на 21-й хвилині Дмитро Батусов обіграв кількох захисників комсомольчан і сильно пробив по воротах, але м\’яч пройшов повз рамки. У другому таймі йшла та ж сама гра – без моментів. Однак за такої гри більше пощастило господарям поля. На 65-й хвилині Сергій Радевич замкнув навісну передачу Данаєва. Після забитого голу \”Полтава\” на деякий час ніби прокинулася і мала кілька нагод збільшити рахунок. Однак і одного голу вистачило для загальної перемоги, яка дозволила городянам піднятися на другу сходинку в турнірній таблиці першості. Таким чином на проміжному колі \”Полтава\” фінішувала одразу слідом за лідером \”Титаном\” від якого підопічні Шарія відстають на чотири очка. Цього року команди зіграють ще три тури.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода