- 22-01-2010, 08:01 - sasa 224

\”Полтава\” розпочинає з поразки

\”Полтава\” розпочинає з поразки

Тільки-но прийнявши ФК «Полтава», Юрію Малигіну відразу довелося йти в бій, оскільки вже на 22 січня був запланований перший контрольний матч городян.

Суперником став першоліговий «Геліос». Матч відбувся на заміській базі ФК «Металіст» за сильного морозу. Тому за обопільною згодою було вирішено скоротити ігровий час з 90-та до 70-ти хвилин (два тайми по 35 хвилин).

У обох команд у матчі брали участь велика кількість новачків. Особливо це стосується ФК «Полтава». За деякою інформацією з минулорічного складу залишилося лише десять футболістів, а на оглядинах зараз перебуває велика група молодих гравців. Під великим питанням також майбутнє Нікановича, Бербата і Данаєва, які не приймали участь у сьогоднішній грі і скоріш за все покинуть команду. Костянтина Марченка керівництво клубу вирішило віддати в оренду «Феніксу-Іллічівцю» з Калініного.

Початок матчу був за господарями. Уже на 2-й хвилині «сонячні» заробили пенальті, який успішно реалізували. А на 25-й хвилині змогли подвоїти свою перевагу. У другому таймі у «Полтави» на полі з’явився майже повністю інший склад. Але все, на що він спромігся, так це відквитати один гол за чотири хвилини до кінця матчу. Відзначився один із молодих футболістів, який знаходиться на перегляді (гравець 92-го року народження). На більше у наших земляків просто не вистачило часу.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ,

сайт уболівальників “Ворскла”

Погода