Новини - 31-08-2015, 03:08 - sasa 214

Полтавці готуються до європейських чемпіонатів з настільного тенісу

Полтавці готуються до європейських чемпіонатів з настільного тенісу

З початком осені розпочинається велика кількість змагань з настільного тенісу як на національній, так і міжнародній арені, де будуть виступати полтавці.

Вже у вересні відбудуться два особисто-командні чемпіонати Європи: серед спортсменів з вадами слуху – у Бадені (Австрія) та серед чоловіків та жінок – в Єкатеринбурзі (Росія). У Бадені у складі дефзбірної України виступатиме полтавець Геннадій Закладний – багаторазовий переможець та призер всесвітніх Дефлімпійських ігор. У світовому рейтингу дефлімпійців з настільного тенісу наш земляк перебуває на високій 3-й позиції. У Бадені виступатимуть 48 чоловіків дефлімпійців (11 команд і 22 чоловічі пари).

В Єкатеринбурзі у складі збірної України виступатиме полтавець Іван Катков, який нині перебуває на 99-й позиції рейтингу ЕТТУ (Європейського союзу настільного тенісу) – в його активі 1839 пунктів. Тут спочатку пройде команда першість в елітному \”Дивізіоні чемпіонів\” (топ-16 європейських збірних), в якому суперниками чоловічої збірної України (у групі В) будуть: Німеччина, Іспанія та Польща. Потім визначаться переможці та призери в усіх інших розрядах: особистому, парному, міксті (змішаному).

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода