Волейбол - 06-02-2010, 06:02 - sasa 222

Полтавці – переможц Меморіалу пам’яті Андрія Кузнєцова

Полтавці – переможц Меморіалу пам’яті Андрія Кузнєцова

З 2 по 6 лютого під патронатом Полтавського обласного відділення НОК України відбувся XV Міжнародний турнір з волейболу пам’яті Андрія Кузнєцова.

Змагання проводилися на базі СДЮШОР №2 у двох вікових групах: юнаки 1993-1994 та 1995-1996 років народження. У турнірі цьогоріч взяли участь спортсмени шістнадцяти команд, які представляють Полтаву, Харків, Запоріжжя, Маріуполь, Нетішин, Белгород (Росія), Гродно (Білорусія) та Бранденбург (Німеччина).

У напруженій та цікавій боротьбі господарі перемогли в обох вікових групах. Це вдруге за п\’ятнадцять років проведення Меморіалу, коли полтавські волейболісти забрали все золото – зазначив головний суддя змагань Андрій Петренко. У молодшій групі друге місце посіла команда Київського спортивного інтернату, третє – гості з німецького Бранденбурга. У старшій віковій групі друга сходинка у волейболістів Харківської юридичної академії, третє – у гостей з білоруського Гродно.

По завершенні змагань окрім нагородження переможців відзначили також кращих гравців у своїх амплуа. Серед полтавців сюди потрапили: нападаючий Нік Сотнік та різносторонній Максим Петренко (обоє молодша вікова група), а також блокуючий Максим Денець (старша вікова група).

Готували полтавських волейболістів до змагань тренери СДЮШОР №2 Анатолій Офат та Ірина Юрченко. Спонсорами цьогорічного турніру виступили ВАТ «Укртелеком», фірма «Спринтер» та фонд захисту і підтримки талановитих дітей.

Володимир СУЛИМЕНКО

Погода