Новини - 17-07-2015, 11:07 - sasa 193

Полтавці провалили свої виступи на юніорському чемпіонаті Європи

Полтавці провалили свої виступи на юніорському чемпіонаті Європи

В Ескільстуні (Швеція) стартував чемпіонат Європи з легкої атлетики серед юніорів, на якому у складі збірної України виступали двоє представників Полтавщини.

Першим із наших земляків вступив у боротьбу кременчужанин Сергій Гончаренко – у кваліфікації зі стрибків у довжину. Перед початком змагань Гончаренко серед 21-го учасника мав 3-й результат у сезоні 2015 року – 7 метрів 78 сантиметрів. Але в Ескільстуні кременчужанин відверто провалив свій виступ й не дотягнув до свого цьогорічного \”нормативу\”… більше метра. У кращій кваліфікаційній спробі Сергій Гончаренко мав результат – 6 метрів 76 сантиметрів, з яким посів лише 19-е місце у кваліфікації серед 21-го учасника. Про фінал – за участю 12-ти кращих – годі було й мріяти.

Полтавка Ольга Корсун у потрійному стрибку до початку змагань мала 14-й результат серед 20 учасниць (12 метрів 92 сантиметра). А за підсумками кваліфікації наша землячка залишилася в одному кроці від числа 12-ти фіналісток – вона посіла 13-е місце з результатом – 12 метрів 53 сантиметри. До фіналу їй не вистачило 7 сантиметрів, але при цьому Ольга Корсун не дотягнула в Ескільстуні до свого цьогорічного кращого результату у потрійному стрибку аж 39 сантиметрів.

Степан СТАВКОВИЙ

Погода