Новини - 31-08-2015, 02:08 - sasa 132

Полтавці виступили у суперфіналах дефчемпіонату світу з боулінгу

Полтавці виступили у суперфіналах дефчемпіонату світу з боулінгу

У місті Казалеккіо-ді-Рено (Італія) завершився 3-й світовий дефчемпіонат (для спортсменів із вадами слуху) з боулінгу, в якому у складі збірної України виступали представники Полтави.

Двоє із полтавців – Владислав Яловега і Катерина Ковальчук – пройшли повний цикл змагань, вони виступали в особистій першості, першості команд-двійок (тут Владислав Яловега став срібним призером дефчемпіонату світу), команд-трійок та командних першостях (Катерина Ковальчук стала бронзовою призеркою жіночої командної першості). Їхнім останнім стартом – 30 серпня – стала участь у сеперфіналах абсолютної першості – номінація \”Мастерс\” (топ-24), до якої і Яловега, і Ковальчук потрапили за сумою результатів своїх попередніх виступів в Італії.

Серед чоловіків у номінації \”Мастерс\” у першому турі Владислав Яловега переміг Фредіка Флінка (Швеція) й вийшов до 1/8 фіналу, в якій програв у запеклому протистоянні Кевіну Андерманну (Німеччина).

Полтавка Катерина Ковальчук у жіночій номінації \”Мастерс\”, на жаль, уже в першому турі програла росіянці Жанні Москаленко.

Тетяна БЕГМА

Погода