Новини - 28-10-2015, 10:10 - sasa 388

Полтавці завоювали все \”золото\” дефчемпіонату України з карате

Полтавці завоювали все \”золото\” дефчемпіонату України з карате

У Миколаєві відбувся дефчемпіонат (для спортсменів із вадами слуху) з кіокушин карате, за підсумками якого представники Полтавського СК \”Вадо-Кай\” здобули тотальну перемогу – в у сіх номінаціях серед чоловіків та жінок.

Дворазовою чемпіонкою України стала полтавка майстер спорту міжнародного класу Інна Мажара – чемпіонка та призерка Всесвітніх Дефлімпійських ігор. У Миколаєві Інна перемогла у двох розділах кіокушин карате – \”ката\” і \”куміте\”.

Причому у розділі \”ката\” як серед жінок, так і серед чоловіків на п\’єдесталі пошани були лише наші земляки. Серед жінок, відповідно, Інна Мажара, срібна призерка – Тетяна Хиль, бронзова – Катерина Масло. Серед чоловіків: Олександр Кальник, Олександр Тритяк і Владислав Пліш.

У розділі \”куміте\” серед жінок до золотої медалі Інни Мажари додалася ще бронзова медаль Катерини Масло. Серед чоловіків у розділі \”куміте\” (до 75 кг) переміг полтавець Володимир Махно, а бронзовим призером став Максим Беленок. У категорії понад 75 кг наші земляки вибороли два перших місця: чемпіоном став Олександр Махно, срібним призером – Олександр Тритяк.

Аркадій СПИЦЯ

Погода