Волейбол - 19-12-2021, 11:12 - admin 5802

«Полтавчанка» знову виконала завдання-мінімум

У Запоріжжі наші волейболістки взяли три очки з шести можливих.
«Полтавчанка» знову виконала завдання-мінімум

У п’ятницю стартувало друге коло чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги з волейболу.

«Полтавчанка» відправилася до Запоріжжя, де мала протистояти рівненській «Регіні» та луцькій «Волині». З цими суперниками команда Ігоря Слинька грала в крайньому турі й набрала половину від теоретично можливої кількості очок: перемога 3:0 над «Регіною» й поразка 0:3 від «Волині».

Цього разу ситуація була схожою. В п’ятницю полтавки обіграли «Регіну» – 3:0 (25:15, 25:19, 25:21), а в суботу змогли виграти лише одну партію в «Волині» – 1:3 (22:25, 18:25, 25:22, 22:25).

Друга перемога над рівнянками є дуже важливою, оскільки саме «Регіна» є одним із головних конкурентів «Полтавчанки» в боротьбі за збереження місця в Суперлізі. Нараз полтавки набрали 10 очок і посідають восьме місце в турнірній таблиці з десяти команд. Позаду «Регіна» (2 очки) та «Галичанка» (1 очко).

Відзначимо, що склад «Полтавчанки» продовжує змінюватися. Залишила команду досвідчена Ксенія Мазур, яка перейшла до команди «Нафтуся» (Трускавець). Натомість з дніпровської «Аланти» повернулася центральна блокуюча Марина Гулько.

До кінця цього року полтавкам належить зіграти ще два матчі. 24-25-го грудня команда Ігоря Слинька поміряється силами з командами «Добродій-Медуніверситет» (Вінниця) та «Хімік» (Южне).

Фото – Прес-служба СК “Прометей” (Кам’янське)

Погода