Новини - 06-04-2011, 10:04 - sasa 155

Полтавка Яна Янош – бронзова призерка чемпіонату України з кросу

Полтавка Яна Янош – бронзова призерка чемпіонату України з кросу

У місті Цюрупинськ Херсонської області полтавка Яна Янош завоювала бронзову медаль серед молоді на дистанції легкоатлетичного кросу 4 км.

 

Цей \”шлях\” наша землячка здолала за 15 хвилин 27 секунд. Був близьким до своєї чергової нагороди чемпіонату України й полтавець Сергій Лисенко – також на дистанції 4 км серед чоловіків, але йому не вистачило, як кажуть, лише одного кроку: він фінішував на 4-му місці з результатом 12 хвилин 39 секунд, відставши від бронзового призера на 1 секунду, а від срібного – на 2 секунди. Одразу два наші земляки у кросі серед молоді на 4 км увійшли до чільної десятки: Антон Чепіжний посів 5 місце (13 хвилин 01 секунда), а Вадим Заєць – 8 місце (13 хвилин 18 секунд). У кросі серед жінок на дистанції 8 км полтавка Марина Носенко фінішувала 6-ю (33 хвилини 03 секунди), а серед чоловіків на трасі кросу 10 км полтавець Руслан Савчук був 13-м (33 хвилини 28 секунд).

У той же час чемпіонат України з кросу зайвий раз залишив гіркі відчуття для шанувальників легкої атлетики Полтавщини. Вже не вперше на трасах кросу не виступали юнаки (до 15 і до 17 років) з Полтавської області. Напевно, це величезна фінансова проблема для спортивних чиновників області та обласної федерації – відправити на змагання двох хлопців і двох дівчат, вважає кореспондент \”ПС\” Ігор ЧЕРЧАТИЙ.

Погода