12-й гравець - 04-07-2011, 11:07 - sasa 182

\”Полтавщина-Спорт\” – найкраща!

\”Полтавщина-Спорт\” – найкраща!

Представники ЗМІ обласного центру 2 липня на стадіоні \”Динамо\” святкували Міжнародний день спортивного журналіста

У полтавських журналістів  уже стало доброю традицією кожне професійне свято відзначати на смарагдовому футбольному полі. Не стало винятком і святкування Міжнародного дня спортивного журналіста, яке цього року припало на суботу. Позмагатися за право називатися найкращою полтавською міні-футбольною командою ЗМІ виявили бажання чотири команди -медіа-групи \”Коло\”, телерадіокомпанії \”Лтава\”, збірна телеканалів ІРТ та \”Місто\” і збірна команда тижневика \”Полтавщина-Спорт\” та сайту уболівальників \”Ворскла\”. Матч відкриття видався бойовим та принциповим. Суперниками \”ПС\” стали футболісти \”Кола\”. В першому таймі рахунок відкрили гравці \”ПС\”, однак суперник зміг зрівняти рахунок. Завдяки блискучим діям \”у рамці\” Андрія Іванова, який творив справжні дива, \”Коло\” змогло нав\’язати боротьбу. До закінчення зустрічі команди ще по разу обмінялися забитими м\’ячами. У підсумку нічия – 2:2. Другий свій матч наша команда зіграла проти збірної обласної державної телерадіокомпанії \”Лтава\”. На відміну від попередньої гри, команда \”ПС\” довела свою переконливу перевагу – 4:0. Після цього на лідера чекала остання гра – зі збірною телеканалів. Початок для нас видався не з легких. За порушення правил біля свого штрафного майданчика арбітр Анатолій Чернишов покарав \”ПС\” штрафним ударом, який фантастичним за красою та влучністю пострілом у дальню \”дев\’ятку\” реалізував Олександр Єфанов. Але \”Полтавщина- Спорт\” ніколи не здається. Збірна команда тижневика та сайту уболівальників проявила вольові якості та спромоглася двічі вразити ворота суперника – 2:1.

В наступному матчі \”Коло\” не залишило шансів \”Лтаві\” – 4:0 і підійшло до вирішального матчу у гарному настрої. Від матчу \”Коло\” – збірна ІРТ/ \”Місто\” багато що залежало. Якщо перемагали перші з різницею в два м\’ячі і більше, то саме вони ставали переможцями турніру. В іншому випадку звання чемпіонів залишала за собою \”Полтавщина-Спорт\”. Початок гри був за телевізійниками. Вони рахунок і відкрили. На те, щоб відігратися, \”Колу\” знадобилося не більше п\’яти хвилин. Однак довести гру хоча б до нічиєї їм так і не вдалося. Помилки у захисті дозволили збірній телеканалів перемогти з великим рахунком – 4:1. У заключній грі турніру \”Лтава\” дала бій збірній каналів, але у рівній боротьбі програла 1:2.

У підсумку \”Полтавщина-Спорт\” – перша, на другому місці – телевізійники з ІРТ та \”Міста\”, на третьому – \”Коло\”. Але переможених на цьому святі спорту справді не було!

Володимир ХОМІЧ

Погода