Баскетбол - 15-01-2014, 12:01 - sasa 319

Полтавські юнаки найсильніші в області

Полтавські юнаки найсильніші в області

У Полтаві на базі місцевої СДЮСШОР № 2 пройшов фінал баскетбольних змагань серед юнаків 1997-1998 років народження в залік обласної спартакіади школярів. І перемогу у них здобули господарі майданчика.

Сім команд спочатку вели боротьбу у двох підгрупах. У першій лубенська команда, яку представляли Олександр Семенець та Ігор Юшко посіла перше місце, перегравши своїх основних конкурентів 74:71 з Миргорода і здолавши ровесників з Комсомольська.

У другій підгрупі переможцями стали юнаки-полтавці, які взяли верх 67:64 над кременчужанами, а також перемогли команди з Чутового і Пирятина.

У головному фіналі команда з Полтави, яку виводили на майданчик Юрій Книш і Владислав Бугаєвський, розгромила лубенців з великим рахунком 81:49.

Склад переможців: Олександр Мальцев, Віктор Ринцев, Костянтин Лисенко, Богдан Степанченко, Артем Котенко, Анатолій Бурлаков, Микола Шинкаренко, Володимир Міщенко, Ігор Литвиненко, Олександр Бойко, Артем Заєць, Кирил Пігунов.

У складі лубенської команди добротною грою вирізнялися Олександр Соколенко, Антон Іванченко і Максим Котюх.

У поєдинку за «бронзу» команда Кременчука (тренери Юрій Бардаєв і Вячеслав Нерус) здолала з рахунком 72:64 миргородських юнаків. Кращими на майданчику у складі переможців були Іван Шаповал, Максим Коваль, Артем Скрипець, Ростислав Тарасенко і Антон Голоскок.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода