Новини - 28-10-2015, 09:10 - sasa 222

Полтавська \”Енергія\” виходить на друге місце у тенісній Суперлізі чемпіонату України

Полтавська \”Енергія\” виходить на друге місце у тенісній Суперлізі чемпіонату України

У місті Жовква стартував перший тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед чоловічих команд Суперліги, в якій у сезоні 2015-2016 років серед 9 команд виступають дві команди Полтавщини – \”Енергія\” (Полтава) і ПНТУ (Полтава).

За підсумками першого туру \”Енергія\” (Полтава) вийшла на 2-ге місце у Суперлізі. \”Енергетики\” у Жовкві здобули 7 перемог над: СК \”Лірс\” (Жовква) – 4:0, \”Суми\” – 4:1, \”Спінлорд\” (Харків) – 4:0, ПНТУ (Полтава) – 4:0, \”Пасс-Авто\” (Чернігів) – 4:3, \”Грета\” (Дружківка) – 4:0, ЛДУФК-\”СКІФ\” (Львів) – 4:0 та зазнали однієї поразки у матчі лідерів від \”Фортуни\” (Київ) – 0:4. У складі \”Енергії\” (тренер – Микола Закладний) грають не лише полтавці Іван Катков і Геннадій Закладний, а також тенісисти з інших міст: Сергій Коваль, Олександр Дідух, Віталій Левшин, Євген Прищепа, Станіслав Чорнобаєв, Євген Письменний.

Команда ПНТУ (Полтава) за підсумками першого туру посідає 5-е місце у Суперлізі. У Жовкві полтавці здобули 3 перемоги над: \”Спінлордом\” (Харків) – 4:0, \”Гретою\” (Дружківка) – 4:3 та ЛДУФК-\”СКІФ\” (Львів) – 4:1 та зазнали 5 поразок від: \”Енергії\” (Полтава) – 1:4, \”Фортуни\” (Київ) – 0:4, СК \”Лірс\” (Жовква) – 3:4, \”Суми\” – 0:4 та \”Пасс-Авто\” (Чернігів) – 1:4. У складі ПНТУ (граючий тренер – Андрій  Черменський) грають полтавці: Артем Губенко, Вадим Кубов, Іван Май, Іван Архипов, Максим Губенко, Віталій Хитрук.

Олексій БАМБУЛА

Погода