Останні новини - 02-02-2010, 06:02 - sasa 240

Полтавський десант у Чернівцях

Полтавський десант у Чернівцях

Схоже, що в цьому році полтавські шанувальники футболу будуть не без цікавість дивитися за турнірними шляхами чернівецької ”Буковини”.

Ще б пак! Ще до нового року команду очолив відомий у Полтаві тренер Олександр Єжаков, який виховав не одного талановитого футболіста. Лише прізвища Пятова та Чижова говорять про це. Відтепер Олександр Олександрович наставник чернівецького клубу. Однак працювати самому, вдалині від Полтаві йому не доведеться. Наразі в ”Буковині” перебувають чимало футболістів з нашого міста. Серед них колишні ворскляни Владислав Рудченко (він останнім часом виступав за ”Полтаву”), Олександр Донець (”Сталь” Дніпродзержинськ), Максим Лубенець (”Шахтар” Свердловськ), а також Олександр Ничипорук та Сергій Дяченко.

2 лютого ”Буковина” провела перший контрольний поєдинок проти першолігового бурштинського ”Енергетика”. Старші колеги перемогли чернівчан — 2:1. Цікаво, що один із двох голів енергетиків на рахунку Юрій Козлюка, який в першому коли грав за ”Полтаву”, а свого часу за дубль ”Ворскли”.

Наразі не відомо, хто з ”полтавського десанту” залишиться в Чернівцях, адже ще ні з ким із них ще не заключені контракти.

Погода