Матчі - 23-11-2013, 03:11 - sasa 187

Поразка на прощання

Поразка на прощання

В останньому домашньому матчі 2013 року Ворскла поступилася одеському Чорноморцю

 

Ворскла – Чорноморець – 0:1

Протокол

 

Мало хто прогнозував перед початком сезону, що передзимовий матч \”Ворскли\” та \”Чорноморця\” стане одним з центральних у турі. Зустрічались претенденти на єврокубки.

 

Розпочалося все не кращим чином для господарів. Захисники не дуже уважно зіграли при кутовому біля власних воріт і Ковальчук зміг ударом головою вже на початку матчу відкрити рахунок.

 

Лише наприкінці першої половини зустрічі \”Ворскла\” спромоглася на мінімальну небезпеку біля воріт Безотосного. Міщенко пробивав із середньої відстані після скидки Дедечка, та голкіпер парирував удар. Взагалі це був чи не найгірший тайм полтавчан у цьому чемпіонаті. \”Ворскла\” займалася біганиною без м’яча, провалами в центрі поля, незграбними діями на флангах атаки і виробництвом вражаючого відсотка помилок при передачах. \”Чорноморець\” повністю тримав гру.

 

На другий тайм Василь Сачко таки зміг внести певні корективи у поведінку своїх підопічних. Мав зрівнювати рахунок Яховіч, та при виході на побачення з голкіпером затягнув з ударом. Міг подвоювати рахунок і \”Чорноморець\”, та Антонов не зміг влучити у порожні ворота після чергового провалу у захисті господарів. Ще раз полтавчан врятував Непогодов, красиво потягнувши м’яч після дальнього удару Бобка.

 

Грамотно обороняючись, затягуючи час та тактикою дрібного фолу, одесити не підпускали ворсклян до власних володінь. Міг карати гостей Скляр, та потужному удару півзахисника забракло точності. Останній шанс на нічию мав Ткачук, та з ударом захисника впорався голкіпер.

 

0:1 – \”Ворскла\” безрадісно поступається в останньому матчі року на домашній арені.

 

Віталій Сонікссон

Погода