Матчі - 26-01-2010, 08:01 - sasa 228

Поразка в не дограному матчі

Поразка в не дограному матчі

Матч із казахським володарем кубка минулого року так і не був дограний через проблеми з освітленням.

Матч з «Атирау» вийшов вельми динамічним і трохи неоднозначним. Моменти створювали одні, а забивали – інші. Двічі у полтавських воротах свій автограф залишав український легіонер казахів Віталій Шумейко. У складі «біло-зелених» гострими атакуючими діями відрізнялися, зокрема, Єсін, після «пострілу» якого м\’яч влучив у штангу, Янузі (випробував на міцність поперечину). Як завжди, нагнітав обстановку біля воріт суперника Маркоскі. Йован мав як мінімум дві чудові нагоди відзначитися. Забила ж «Ворскла» після виконання «стандарту». Ярмаш подав, а Тимченко ударом головою скоротив відставання в рахунку – 1:2.

Згодом казахи забили й третій гол. Дальній удар застав зненацька голкіпера ворсклян Сергія Долганського. А ось тільки розпочався другий тайм, на який у “Ворскли” вийшов зовсім інший склад, освітлення несподівано погасло. Суперники ворсклян не чекаючи коли його поладнають, зібрали швиденько речі і поїхали відпочивати. Таким чином матч не був дограний до кінця і “Ворскла” втратила шанс відігратися, повідомляє офіційний сайт біло-зелених.

Ворскла – Атирау (Казахстан) – 1:3
Тимченко 30
Ворскла (1 тайм): Долганський, Медведєв, Тарганчук, Вовкодав, Ярмаш, Краснопьоров, Маркоскі, Єсін, Тимченко, Кунєв, Янузі.
Ворскла (2 тайм): Величко, Чеснаков, Пєсков, Матвєєв, Даллку, Оніке, Деспотовскі, Безус, Кулаков, Сачко, Чичиков.

Погода