Архів - 14-07-2012, 12:07 - sasa 246

Поразка і зламана нога форварда

Поразка і зламана нога форварда

Севастополь-2 – Гірник-спорт – 3:1
Воронін 35, Пасютін 84-пен. Данішевський 90 +6 – Фостяк 3
Гірник-спорт: Кліщук, Рибка, Гудим, Голядинець, Ковтун, Рибак (Карпинець, 46), Дем\’янос, Місяйло (Лапа, 73), Бутрак (Улицький, 68), Фостяк (Боджгуа, 79), Мазний (Карапінка, 46).
13 липня. Севастополь. Стадіон «Колос». 200 глядачів.

Не минуло і півроку з тих пір, як ці команди перетиналися один із одним в чемпіонаті, а саме сьомого квітня відбулася остання зустріч молодих севастопольців з командою Сергій Мурадян, яка закінчилася бойовою нічиєю 1:1. Але цього разу севастопольська команда була сильнішою.

 

На 3-й хвилині грубо помилився Шешеня біля власного штрафного, дозволив Бутраку забрати у себе м\’яч, гравець «комсомольської» команди пройшов по флангу і виконав простріл на Фостяка, який не залишив шансів Бібченку.

На щастя, були в цьому матчі у складі другої севастопольської команди і досвідчені футболісти, на зразок Олександра Данішевського. Саме Олександр став автором гольової передачі на Дмитра Вороніна. Пройшовши двох опонентів, змістившись з флангу ближче до центру, Олександр побачив підключення капітана молодіжки, і віддав тому пас. Дмитро увірвався до чужого штрафнуого і, замість очікуваного прострілу, уклав м\’яч під опорну ногу голкіперові гостей.

Кульмінація настала ближче до 80-й хвилині. Чарковський віддав слабкий пас на воротаря і до м\’яча одразу кинулися два футболісти «Гірника-Спорт». Одним з них був Остап Фостяк, якого зумів випередити Бібченко, але зіткнення, все ж, сталося. Голкіпер «Севастополя» був першим на м\’ячі, однак це не врятувало форварда гостей від, як з\’ясувалося після матчу, перелому гомілкової кістки. Сам епізод завершився неточним ударом Улицького вже по порожніх воротах, а Фостяк на ношах залишив поле.

Залишалося ще 10 хвилин, якщо вважати компенсований арбітром час. Ендшпіль поєдинку запам\’ятався тим, що Бібченко отримав попередження за затягування часу, а також голом Данішевського. Воронін поборовся на другому поверсі, добув м\’яч і, миттєво оцінивши ситуацію, в дотик кинув у прорив Данішевського. Останнє було справою техніки майстра – Олександр, наче й не було цієї сотні хвилин матчу під палючим сонцем, без проблем втік від свіженького Боджгуа, зблизився з голкіпером і вразив дальній кут, повідомляє прес-служба \”Севастополя\”.

 

Фото з матчу

 

Погода