- 17-03-2010, 02:03 - sasa 166

Повторний дубль золотого хет-трику

Повторний дубль золотого хет-трику

Минулого року юний Антон Хижкін з Комсомольська завоював три золоті медалі зимового чемпіона України у різних вікових категоріях.

І цього раку Хижкін повторив свій минулорічний чемпіонський хет-трик. Спочатку в Луганську наш земляк став чемпіоном України у юнацькому парному розряді у старшій для себе віковій категорії (до 16 років). А через тиждень після цього – тепер уже в Маріуполі – наш земляк став дворазовим чемпіоном країни серед своєї \”реальної\” вікової категорії (до 14 років). Тут в Антона Хижкіна найкращий рейтинг серед своїх ровесників, тож зовсім не дивно, що він був посіяним в основній сітці серед усіх учасників під №1.

В особистій першості Хижкін не програв жодного сету. Юнак з Комсомольська перемагав: П. Чечеля (Донецьк) – 6:0, 6:2, Ф. Медникова (Донецьк) – 6:2,6:1, О. Колісника (Дніпропетровськ) – 6:3,7:5, О. Подгурського (Сімферополь) – 6:1, 6:3, а у фіналі – М. Ратнюка (Сімферополь) – 7:5, 6:3.

Другу золоту медаль чемпіона зимового чемпіонату України серед юнаків до 14 років Антон Хижкін разом з Русланом Андрусевичем з Донецька – у юнацькому парному розряді. їхній дует в основній сітці змагань перемагав: В. Захарченка-С. Шаповаленка (обидва – Київ), М. Ратнюка (Сімферополь)-І. Філанчука (Київ) – 6:0, 7:5, В. Щербу (Вінниця)-В. Урсу (Київ) – 6:2, 4:6, 1:0, а в фіналі – Р. Бойчука (Коломия)-Д. Зарічанського (Миколаїв) – 6:1, 7:5.

Ігор ЧЕРЧАТИЙ

Погода