- 12-02-2013, 08:02 - sasa 183

Президент \”Таврії\” вважає, що в клуба немає жодних проблем

Президент \”Таврії\” вважає, що в клуба немає жодних проблем

Президент \”Таврії\” Сергій Куніцин прокоментував останні події навколо сімферопольського клубу.

\”Дуже сумно спостерігати, як кримська преса, підігріта чиїмось бажанням очорнити імідж головного футбольного клубу півострова, навперебій кинулася тиражувати сумнівні думки і коментарі\” фахівців \”про стан справ у\” Таврії \”. За багато років моєї роботи в клубі така хвиля негативу піднята вперше.

У 2004 році нам вдалося подолати найскладніший криза за всі роки існування клубу. Разом з Дмитром Фірташем \”Таврія\”, по суті, була відроджена, і її спортивні досягнення останніх років – тому підтвердження. Чому сьогодні про це так рідко згадують провладні ЗМІ? Невже уїдливі пересуди про те, хто купує клуб і хто винен у виникненні фінансових труднощів, це саме ті \”конструктивні діалоги\”, які здатні вивести \”Таврію\” з ситуації, що склалася?

Днями в Києві відбулася зустріч засновників, на якій я був присутній разом з головним тренером команди Олегом Лужним. Розмова виявився плідною і помітна тенденція до позитивних змін. Ми робимо все можливе, щоб команда могла безперебійно працювати, однак замість загальної підтримки я бачу, як ситуацію намагаються використовувати, щоб звести особисто зі мною політичні рахунки.

Криму потрібна команда, яка б радувала своїх уболівальників перемогами. Їм найменше цікаві кулуарні чвари і надумані плітки, народжені чиєїсь бурхливою фантазією. Подолавши труднощі, ми зробимо все можливе, щоб клуб зберіг і примножив свої позиції \”, – цитує Куніцина клубний сайт.

Нагадаємо, що сьогодні на брифінгу Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов заявив, що спонсор \”Таврії\” Дмитро Фірташ здивований інформацією про фінансові проблеми клубу, так як він постійно надавав сімферопольцям допомогу.

Погода