Матчі - 22-08-2013, 10:08 - sasa 181

Прикра поразка від Карпат

Прикра поразка від Карпат

Першість U-19. Група А. 5 тур
Карпати ― Ворскла ― 3:2
Протокол

Ворскляни активно розпочали гру. Вже на 1-й хвилині вони отримали право на корнер, після подачі якого Олійник пробивав під поперечку, але на щастя для львів’ян круглий пройшов трохи вище каркасу воріт. «Карпати» відповіли штрафним з позиції лівого інсайда.

Після достатньо жвавого початку, до середини першого тайму гра загалом була ніби то рівною, а події відбувалися між двома карними майданчиками майже без загострення. Однак невеличка ініціатива була у гостей. Втім, щось схоже на загрозу за цей період ігрового часу вони створили лише одного разу. Але саме господарі відкрили рахунок у грі. На 25-й хвилині Савошко, виконуючи штрафний від лівої бровки, подав м\’яча верхом у район 11-метрової позначки. Захисники його винесли, але першим на підборі був правий захисник «левів» Лобай, який пробив в дотик метрів з 18-и. Удар кіпер ворсклян відбив, але партнери його не підстрахували і центрфорвард «Карпат» Володимир Гладкий без найменшого супротиву добив м’яч у сітку – 1:0.

А на 39-й хвилині, просто супер зіграв захисник Карпат Дударенко, який отримавши передачу з середини поля, стрімко пройшов по флангу і виконав просто таки ідеальну передачу в район 11-метрової позначки на голову Гладкого. Йому залишалося лише головою пробити повз кіпера, що він майстерно й виконав. А вже в компенсований час першого тайму  18-й номер карпатівців, отримавши передачу з правого флангу від Полюганича на куті штрафного майданчика, зіграв не менш ефектно: розвернув захисника, змістився по горизонталі трохи ближче до середини і пробив на виконання у дальню «шістку». У Владислава Сидоренка в обох епізодах не було жодних шансів відбити м’яч – 3:0.



Навряд чи хтось у перерві гри міг спрогнозувати, що інтрига в матчі зберігатиметься до самого фінального свистка. Але сталося саме так. В значній мірі в цьому «винні» гравці «Ворскли», які не захотіли передчасно викидати білий прапор, тим самим визнаючи свою поразку. На 57-й хвилині Ічанський подав корнер, а центральний захисник Процишин, вигравши другий поверх, головою скерував шкіряну сферу до сітки – 3:1. 



А на 68-й хвилині на табло загорілися цифри 3:2. Сталося це після того, як Голов втік від  захисників по лівому флангу і виконав силовий діагональний простріл на дальню стійку. Сілецький, намагаючись перехопити політ м’яча, до нього не дотягнувся і Олійник у підкаті перетнув лінію воріт разом із шкіряною сферою. 

Грати залишалося ще дуже багато ігрового часу, а психологічна перевага була на боці гостей. Треба віддати належне підопічним Олександра Омельчука, які до останніх секунд гри намагалися врятувати нічию. Але Карпати вистояли і перемогли, – інформує прес-служба львів\’ян.

Після цієї поразки юнацький склад ворсклян опустилися на 7 місце в групі А і мають в активі 4 очка. Наступний матч Ворскла проведе 28 серпня у Полтаві проти юнаків київського Динамо.

Погода