Футзал - 27-03-2011, 09:03 - sasa 226

Про користь місцевих дербі

Про користь місцевих дербі

Другий рік поспіль колектив Миргородського району виборов чемпіонське звання обласної організації ВФСТ «Колос» з футзалу.

 

Вирішальну гру в представників Глобинщини він виграв у серії післяматчевих пенальті – 5:4 (основний час – 3:3). Глобинці посіли, отже, друге місце. А перші два поєдинки фінальної частини, яка проходила на спортивній базі Полив’янської ЗОШ (Миргородський район), дворазові чемпіони виграли у суперників із Полтавського і Решетилівського районів відповідно з рахунком 3:0 і 4:0, що свідчить про пристойний вишкіл господарів.

Що, втім, і не дивно, позаяк трьома тижнями раніше фінішувала відкрита першість Миргородського району, беручи участь у якій члени цього збірного колективу в складах різних команд – СК «Петрівці», ФК «Миргород-Попівка», «Колос»(Великі Сорочинці) – набули відмінної ігрової форми.

Третє призове місце дісталося дружині Зіньківського району, які обіграли полтавців(четверта позиція) – 5:2. П’ятими фінішували решетилівці, шостими – футзалісти Оржицького району.

Олексій ПОЛИВ\’НИЙ          

Погода