Прогноз-ліга - 29-11-2009, 11:11 - АлиМон 207

Прогноз-ліга. 16-й тур

Прогноз-ліга. 16-й тур

Що маємо за результатами 15го туру:


Ну що ж, ужгородці без проблем переграли криворожан 3-0, а разом з цим подарували по три заповітних бали 9 учасникам  змагань.  sasavp обійшов MAGISTRа, та вийшов на 4е місце, ©ampe® набрав 36 балів, вийшов на перше місце та чекає поразки МеталДона, а разом з ним і лідера Gamblerаmoskit і Фанат обходять візаві, обравших \”Кривбас\” – ТанЮту та  Askoldа й нарешті покидають останні місця. Натомість ТанЮта, Askold займають їх місця, чекаючи що alexlp2000 і Sonyksson не покинуть їх тісної компанії. Ворскленятко взбирається на 5е місце, shvan на 10е, але більшість його суперників ще не зіграла. admin, max_82 й fan poltava не відстають від перої п\’ятірки. zharyyss поки що втратив лише одну позиції, але може втратити ще мінімум дві.

\”Шахтар\”, що впевнено переграв \”Таврію\”, подарував KolhozNikу три бали, що впритул наблизило його до 10го місця.

\”Карпати\” не переграли \”Ілічівець\”, зігравши 2-2, разом з тим Студент перемістився на 16е місце, а terrabud зумів втримати 3е місце.

 Матч \”Оболоні\” й \”МеталДона\” приніс нового лідера! ©ampe® обійшов Gambler на 2 пункти. \”Оболонь\” вийграла та підставила Gamblerа, vovenа котрий опустився на 20у позицію, а також Poltavcа котри програє після серії вдалих ігор. А ось АлиМон, що підтримав \”Оболонь\” додав у копилку ще три бали та перемістився до групи лідерів, котрі набрали 30 й вище балів.

\”Чорноморець\” вийграв, а alexlp2000 піднявся на 17 сходинку, залишивши позаду групу людей, що сьогодні програла.
Sonyksson окрилений перемогою \”Металіста\” піднявся до середини 2-го десятку.

 

 

Погода