Прогноз-ліга - 31-10-2013, 01:10 - sasa 162

Прогноз-Ліга-2013/2014: 15 тур

Прогноз-Ліга-2013/2014: 15 тур

Шановні учасники та уболівальники!

До Вашої уваги результати 14 туру і поточні підсумки.

Увага! Матч Таврія – Арсенал не відбувся через невиїзд киян на гру. Зважаючи, що технічну поразку Арсенал отримав без проведення безпосередньо гри, а також на прогнозований підсумок матчу задовго до часу проведення гри, при відсутності форс-мажорних обставин, організатор конкурсу спільно з адміністрацією сайту прийняли рішення не враховувати матч Таврія – Арсенал у загальній таблиці і виключити усі нарахування балів за цей матч.

Але! Враховуючи рівноправність учасників при поданні прогнозів, право вибору кожного з учасників часу подання прогнозу згідно встановлених норм, а також нівелювання даним рішенням переваги тих, хто вчасно подав прогноз над тими, хто цей матч не прогнозував через запізнення, організатор залишає за собою право при рівності балів у кількох учасників у підсумковій таблиці конкурсу, надавати перевагу в підсумковому розподіленні місць згідно а) факту подання прогнозу, б) точного рахунку прогнозу (з розрахунку 3:0 на користь Таврії), в) прогнозування переможцем Таврії без точного рахунку (перераховано в порядку пріоритетності).

Рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Зауваження! Дане рішення не є прецедентним і не може слугувати аргументом для регулювання розрахунків при виникненні подібних випадків, кожен інцидент буде розглядатися окремо.

Прохання відзначити, що матч наступного туру Арсенал – Металург З на даному етапі прогнозується у звичайному режимі, оскільки дані про фактичну відміну матчу на момент старту прийому прогнозів, відсутні.

У разі завчасних відомостей про те, що матч не відбудеться, матч Арсенал – Металург З, буде знятий з лінії і розрахунки по прогнозах проводитись не будуть. Але слід врахувати, що якщо технічна поразка буде зарахована в результаті форс-мажору або порушення регламентних нормативів гри, то підсумковий рахунок може бути включений в розрахунки.

Прохання врахувати, що бонусів стосовно подання-неподання прогнозу на матч Арсенал – Металург З, як на матч Таврія – Арсенал, не передбачено.

Дякую за розуміння.

– єдиним, хто точно вгадав, що металургійне дербі пройде без голів, став terrabud;

 

– усі уже звично взяли по одному балу на матчі в Донецьку;

 

– те саме можна сказати і про матч у Харкові, за маленьким винятком – шестеро назвали точний рахунок і взяли не по одному балу, а по п’ять;

 

– той таки terrabud єдиний, хто не повірив у Динамо;

 

– 14 учасників спрогнозували нічию ворсклян, з них четверо – 2:2;

 

– 35806495габи не встиг зробити ставку на перші три матчі, але й без них спокійно взяв першість тура – 19 пунктів;

 

– Weiss на один бал поліпшив свій відрив від Victoria_R і все ще залишається на першому місці;

 

– впевнено замикає трійку fan poltava;

 

– цілу групу найближчих претендентів на п’єдестал очолює буровик;

 

\"Прогноз-Ліга-2013/2014:

 

\"Прогноз-Ліга-2013/2014:

 

На 15 тур прогнозуємо матчі:

Волинь – Шахтар
Говерла – Севастополь
Іллічівець – Таврія
Ворскла – Металіст
Металург Д – Дніпро
Арсенал – Металург З
Зоря – Динамо
Карпати – Чорноморець

Дедлайн: 01.11.2013 19:00 (початок першого матчу тура)

Нагадуємо, що переможець і призери отримають цінні подарунки!

Погода