Прогноз-ліга - 20-05-2014, 09:05 - sasa 296

Прогноз-Ліга-2013/2014: підсумки сезону

Прогноз-Ліга-2013/2014: підсумки сезону

Шановні учасники та уболівальники!

До Вашої уваги результати 30 туру і підсумки сезону.

terrabud примудрився дати прогноз на матч, що закінчився напередодні, і то неправильно, додавши до цього прогноз на Севастополь – Говерлу;
Marisol теж очікував на матч, який уже пройшов, і з прогнозом теж не втрапив;
VLAD_5 із двох прогнозів один дав поза правилами, інший неточно;
– лідер туру – Володимир Голубничий. Учасник, який частенько забував про прогнози, наостанок здобув дуже пристойні 19 балів!
– прогнози на матч Севастополь – Говерла скасовано;

 

\"Прогноз-Ліга-2013/2014:

Переходимо до нагород!

У відчайдушній боротьбі за бронзу двоє учасників sasa і max_82 набирають однакову кількість балів – по 279! І тут оголошення – адміністратор сайту уболівальників і головний спонсор Прогноз-Ліги-2014 виступав поза конкурсом! Тому вітаємо max_82 з третім місцем!

Три бали. Саме такий розрив був перед останнім туром між буровиком і лідером. Набравши у 30 турів однакову кількість пунктів (по сім), учасники не змінили своїх позицій – срібло у буровика!

Пройшовши турнірну дистанцію на одному диханні, заслужену перемогу здобуває Weiss! Вітаємо з чемпіонством!

 

\"Прогноз-Ліга-2013/2014:

 

А тепер про найцікавіше! Про призи! Чемпіон отримає фірмову футболку Ворскли. Віце-чемпіон отримає у подарунок фірмову сумку з символікою улюбленого клубу. А бронзовий призер – набір пивних бокалів з емблемою біло-зелених. Крім того, усі призери отримають у подарунок довідники із серії \”Бібліотека уболівальника\”.

І ще одне. Victoria_R, як активний учасник першої частини сезону Прогноз-ліги, один із поточних лідерів отримає постер-календар Ворскла Полтава-2014.

Щоб забрати свої виграні призи, переможці мають звернутся до адміністрації сайту.

Погода