Інтерв'ю гравців, тренерів - 29-11-2016, 07:11 - Націоналіст 183

Прогноз на матч «Дніпро»-«Ворскла» від Сергія Шевцова

Прогноз на матч «Дніпро»-«Ворскла» від Сергія Шевцова

Напедодні чвертьфінального кубкового протистояння між «Дніпром» і «Ворсклою» ми попросили дати прогноз на матч Сергія Шевцова. Сергій Анатолійович свого часу виступав за обидві команди й до цього часу з сімома голами є кращим бомбардиром ворсклян у розіграшах Кубка України:

 

– Сьогодні обидва клуби відчувають певні труднощі. Але незважаючи на це вважаю, що вихід у півфінал достатня мотивація. Обидві команди, я впевнений, вважають, що займають не те місце, на яке заслуговують. Тому через Кубок є можливість довести собі і вболівальникам випадковість нинішнього положення в турнірній таблиці.

 

Також додає мотивації той факт, що при вдалому жеребкуванні у півфіналі суперником  може бути команда першої ліги – МФК «Миколаїв», яка пробилася туди раніше. І при всій повазі до колективу з Миколаєва, але шанси будуть явно нерівні.

 

Виходячи з цього я очікую цікавого матчу. Те, що «Ворскла» грає на виїзді позбавляє її частини вболівальників. Але з іншого боку у «Дніпра» буде бажання заволодіти ініціативою в домашній грі, що дозволить полтавчанам проводити небезпечні контратаки. Мені бачиться саме так. Якщо заб’є «Ворскла», то вона продовжить зберігати компактність. Буде також цікаво подивитися на тренерську дуель. Що запропонує «Дніпро», якщо заб’є першим.

 

Я грав в обох клубах і моє серце буде розриватися. Але все ж вважаю, що у «Ворскли» трохи більше шансів на перемогу. Спрогнозувати можна мінімальну перемогу 1:0 або 2:1 для полтачан.

 

Також мені бачиться перспективним для «Ворскли» нічийний результат в основний час. Хоч зрозуміти фізичний стан футболістів може тільки тренер перебуваючи всередині команди, але є відчуття, що в цьому компоненті в додатковий час полтавська команда буде виглядати краще «Дніпра».

Погода