Матчі - 13-03-2011, 08:03 - sasa 217

Прогнозовано…

Прогнозовано…

На жаль, полтавська “Ворскла” так і не змогла нічого протидіяти у грі з “Динамо”. Хоча в першому таймі, моментами, здавалося, що щось може вийте. Але другий тайм розставив все на свої місця. Два гола потягом двох хвилин вирішив долю поєдинку. Легка перемога столичних футболістів – 2:0

Динамо – Ворскла- 2:0

Голи: Кравець 58, Ярмоленко 60

Динамо: Шовковський, Данило Сілва, Бетао, Алмейда, Попов, Вукоєвич, Гармаш (Шевченко, 73), Нінкович, Кравець, Гільєрме (Єременко, 46), Мілевський (Ярмоленко, 43).

Ворскла: Долганський, Даллку, Пєсков, Лешко, Селін, Краснопьоров (Оберемко, 77), Чеснаков, Маркоскі, Кулаков, Осипенко (Єсін, 86), Сачко (Янузі, 61)

Попередження: Пєсков, Лешко

Київське “Динамо” до дев’яти очок скоротило відставання від лідера чемпіонату – донецького “Шахтаря”.

Підопічні Юрія Сьоміна скористалися осічкою “гірників”, впевнено перегравши полтавську “Ворсклу”. Зустріч на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського завершилася з рахунком 2:0 на користь киян.

Гості змогли протриматися проти віце-чемпіонів країни перший тайм, пішовши в роздягальню при рахунку 0:0. Але відразу ж після перерви динамівці обрушили шквал атак на ворота “Ворскли” і полтавчани не вистояли.

На 58-й хвилині Артем Кравець увірвався в штрафну суперника і з гострого кута пробив Долганського, а ще через пару хвилин схожий трюк вдався Андрію Ярмоленко, який закрутив м’яч у дев’ятку воріт суперника.

Після двох забитих м’ячів довести справу до перемоги киянам не склало труднощів.

Погода