Останні новини - 22-11-2013, 09:11 - sasa 180

Прощальний бенефіс року перед власним глядачем

Прощальний бенефіс року перед власним глядачем

Ворскла – Чорноморець
23 листопада. Полтава. Стадіон Ворскла. Початок о 13.30
Пряма трансляція на каналі Футбол
Арбітр ― Сергій Березка (Київ).
Прогноз ― 2:1.

Біло-зелені прощаються з власними уболівальниками у 2013 році матчем із одним із лідерів поточного чемпіонату ― одеським Чорноморцем.

Якщо говорити про команди-відкриття цього сезону, то і Ворскла і Чорноморець знаходяться серед лідерів. Обидва клуба приємно дивують, при цьому не тільки стабільністю в результатах, але і якістю гри. Варто відзначити бажання Сачка грати в атакувальний футбол, намагаючись нав\’язувати свій стиль гри, навіть проти лідерів чемпіонату ворскляни не відсиджуються в обороні. А ось Чорноморець Романа Григорчука в першу чергу відзначається надійністю в обороні, команда пропустила найменше м\’ячів у чемпіонаті в цілому, а в гостьових поєдинках у середньому менше одеситів пропускає тільки Дніпро.

Півзахисник Ворскли Павло Ребенок свого часу встиг пограти і не без успіху за одеську команду:

– Можу сказати, що в якійсь мірі Одеса виховала в мені серйозного футболіста. Яскраво виражених лідерів у Чорноморці немає, але ця команда збалансована у всіх лініях, гравці, так би мовити, доповнюють один одного. Факт невдалого виступу одеситами в Лізі Європи, напевно, можна пояснити тим, що не всі можуть собі дозволити варіювати склад як Шахтар, Динамо чи Металіст. Команда, що грає в груповому турнірі найпрестижнішого євротурніру в будь-якому випадку заслуговує поваги. Ми знаємо, що нас чекає серйозний бій. На це себе відповідним чином і налаштовуємо, – цитує слова Ребенка клубна прес-служба ворсклян.

Варто відзначити, що Ворскла не змогла забити гол всього лише в одному матчі чемпіонату, не програє вдома в останніх семи іграх і в шести в цілому. Якщо ж розглядати загальну статистику особистих зустрічей, то тут намітилася серія у Чорноморця – чотири матчі без поразок проти Ворскли із загальною різницею м\’ячів ― 5:2.

Погода