Стрічка новин - 21-01-2013, 03:01 - sasa 156

Піщур подався до Узбекистану

Піщур подався до Узбекистану

\"ОлександрЯк стало відомо FootBoom.com, нападник Олександр Пищур, який в першій частині сезону захищав кольори київської «Оболоні» (18 матчів, 5 голів, 1 передача), відправиться на перегляд в ташкентський «Бунедкор». Олександр, у складі володаря Кубка Узбекистану-2012, поїде на збір в ОАЕ (з 21 січня по 4 лютого), за підсумками якого тренери ташкентської команди і приймуть рішення щодо перспективи подальшої співпраці.

В останні дні Піщур знаходився в розташуванні чернігівської «Десни» і в складі цієї команди навіть брав участь у Меморіалі Макарова який в ці дні проходить в критому манежі Кончі-Заспи. Але контракт з одним із лідерів другої ліги нападник не підписував, справа в тому, що Олександр родом з Чернігова і просто тренувався з рідною командою.

Зауважимо, що Піщур вже має досвід виступу в зарубіжних клубах. З 2001-го по 2003 року форвард захищав кольори Могилевської команди «Дніпро-Трансмаш» (52 матчі, 19 голів), а другу частину 2009-го провів у словацькій «Ружембороке», у складі якого в середньому забивав у кожному другому матчі (22 гри, 11 голів »!)

Погода