Аматори - 02-08-2010, 09:08 - sasa 231

Півфінал видався не нудним

Півфінал видався не нудним

Треба визнати, «Великій Багачці» пощастило із суперником у півфіналі
Шишацького кубка. Пирятинські футболісти й у найкращі для себе часи були
цілком вдячними клієнтами для великобагачанців.

«Велика Багачка» — «Пирятин» – 9:2 (2:1)
«Велика Багачка»: Гринько (Цибулько, 75), Берун, Таран (Гришанович, 58), Винник, Федорішин (Безуглий. 46), Розка, Дубницький (Баштовий, 64), Ященко (Подробаха, 46), Диндіков, Зав’ялов, Міславський (Хоменко, 61).
«Пирятин»: І. Бих, С. Бих, Бриленко, Проскурня, Дудка, Кирпиченко, Курочка, Медяник, Леонов (Нестеренко, 64), Панько (Хипа, 36), Гайдук.
Судді: Мерсіянов, Троян, Шнайдер (усі — Полтава).
Голи: Диндіков (13), Міславський (17, 57), Дубницький (56), Зав’ялов (67, 76), Хоменко (80, 88), Розка (86) — Проскурня (45), Курочка (90).
Велика Багачка. 1 серпня. 350 глядачів.

Так сталося й цього разу, хоча перша половина гри ніскільки подібного не обіцяла. Найзахідніша команда Полтавщини забивала по голу наприкінці кожного тайму, якби вона ще й у інший час не пропускала… Втім, до перерви точилася боротьба обопільна, безкомпромісна. З трьома красенями-голами. Спершу великобагачанці провели комбінацію-триходівку, яка завершилася ударом Диндікова з льоту метрів з 18-ти. Незабаром інший Олександр продемонстрував індивідуальну майстерність, звільнившись від кількох суперників і з гострого кута відправивши снаряд піл перекладину. Отримавши дві банки, пирятинці забігали, і ось вже багачанський кіпер витягує з-під поперечини після пострілу Дудки. А потім, після подачі кутового круглий відскочив до Проскурні, і той ударом здалеку відновив інтригу в матчі.

По перерві господарі розпочали без розкачки пресувати суперника і невдовзі загнали «Пирятин» за Можай. Вперше у другому таймі м’яч залетів у пирятинські ворота на 52-й хвилині зусиллями Міславського, але суддя зафіксував офсайд. Коли чотирма хвилинами потому забивав Дубницький, до нього рефері претензій вже не мав. Після цього «Велика Багачка» заграла розкуто і невимушено, а їх опонент, навпаки, знітився, почав припускатися помилок. Тож і голи у пирятинські ворота залітали часто і на різний смак. Як і рік тому, «Велика Багачка» без над зусиль дісталася фіналу Шишацького кубка. Чи буде цей похід за трофеєм щасливіший за минулорічний, дізнаємося наступної неділі.

Анатолій КАРПОВ

Погода