- 05-08-2013, 10:08 - sasa 116

Півфінали з Нікою і Фортуною

Півфінали з Нікою і Фортуною

Минулими вихідними взяв старт кубок Чутівського району.

Цього року, для зручності проведення змагань, до участі були допущені вісім кращих команд чемпіонату району, за підсумками першого кола.
 Отже, розіграш, стартував у суботу в райцентрі. На стадіоні Колос, зустрічалися, місцева Молодь, і Нива з Філенкового. Матч подарував запеклу боротьбу, наслідком якої стало вилучення одного з гравців Молоді, і визначення переможця, лише в серії після матчевих пенальті. Основний час завершився з рахунком 1:1, а серії післяматчевих пенальті, сильнішими виявилися, гості, рахунок серії 3:2.
В іншому суботньому матчі в Таверівці, місцева Ніка не мала особливих проблем в матчі з Променем, перемігши гостей з Чапаєвого з рахунком 4:0.

Занимаетесь оформлением интерьеров и хотите больше знать об этом? Для Вас важен уют, нетривиальные идеи и оригинальный подход к оформлению дома? Тогда вам просто необходима книга “Золотые правила дизайна. Стиль Келли Хоппен”.

Ще два матчі відбулися в неділю. Перший з яких, у Сторожовому, ледь не подарував справжню кубкову сенсацію, місцевий Гранд дав справжній бій лідеру чемпіонату, Харчовику з Артемівки, повівши в рахунку на початку першого тайму футболісти Гранда, майже впродовж всього першого тайму вели гру, і не одноразово могли збільшити перевагу. І не відомо яким би був результат, якби не вилучення одного з лідерів Гранда, на початку другого тайму, хоча треба зазначити, що воно було абсолютно заслуженим. Підсумковий рахунок матчу 3:1 на користь гостей, і Харчовик ще побореться за трофей.
Чого не скажеш про їх земляків з Арсенала які поступилися в чвертьфіналі, з рахунком 1:2, черняківській Фортуні. 
Отже, до півфіналу вийшли Харчовик, Нива, Ніка і Фортуна.

Пари півфіналістів визначать у вівторок на засіданні федерації футболу району.
 Півфінальні поєдинки пройдуть в суботу 10 серпня, фінал наступного дня в Артемівці.

Олександр Скрипай

Погода