Стрічка новин - 10-02-2013, 12:02 - sasa 170

Пятов вважає що \”Шахтар\” може виграти Лігу чемпіонів

Пятов вважає що \”Шахтар\” може виграти Лігу чемпіонів

Воротар донецького «Шахтаря» Андрій П\’ятов вважає, що його команда вже може думати про перемогу в головному єврокубковому клубному турнірі – Ліги чемпіонів.

 

«Ми повинні перемогти в Лізі чемпіонів, і ми переможемо рано чи пізно. Прогресуємо крок за кроком. Тепер нам належить зіграти з дуже сильною командою – \”Боруссією\”. Наше основне завдання – спробувати пройти їх.

Ми вже сторожили Ліги чемпіонів, виступаємо на стабільному рівні в цьому турнірі. Ми вже завоювали репутацію і повинні підтримувати її. Ми не хлопчики для биття, а серйозна команда, яка може ставити максимальні завдання, як наш президент. Ми граємо одним складом протягом п\’яти років. Так, деякі покинули клуб, але це лише дрібні зміни. Ми добре зігралися, сформували команду, і тепер між гравцями панує повне взаєморозуміння.

Постараємося виграти Лігу чемпіонів. Але, як я вже говорив, ми повинні покроково досягнути цього успіху, не думати про півфінал, а думати про гру і про те, як пройти в наступний етап», – цитує Пятова офіційний сайт «Шахтаря».

Погода