Футзал - 26-09-2015, 05:09 - sasa 204

ПЗМС розпочав з перемоги жіночий футзальний чемпіонат України

ПЗМС розпочав з перемоги жіночий футзальний чемпіонат України

26 вересня в Полтаві команда ПЗМС у першому турі чемпіонату України 2015-2016 з футзалу серед жіночих команд вищої ліги перемогла СумДУ-УАБС (Суми) – 6:1 (3:1).

 

Уже на 24-й секунді матчу Таїсія Бабенко відкрила рахунок. Через 5 хвилин гри першу четвірку ПЗМС (Бабенко, Мочалова, Шаповал, Єрмоленко) на майданчику замінила друга четвірка (Лясковська, Деркач, Дударчук, Карпено). Саме у цей період сумчанки в одній із контратак зрівняли рахунок (1:1), забивши перший і єдиний м\’яч у ворота ПЗМС. Н 13-й хвилині Євгенія Шаповал знову вивела вперед ПЗМС – влучним ударом з передачі Бабенко (2:1). А за півтори хвилини до перерви Олена Деркач зафіксувала рахунок першого тайму – 3:1 на користь полтавок.

 

Другий тайм розпочався таким же шквалом атак полтавок, як і перший. І вже на 20-й секунді другого тайму Валерія Єрмоленко у гострому протистоянні перед воротами проштовхнула м\’яч за лінію воріт – 4:1. На 28-й хвилині Юлія Дударчук гарматним ударом з дальньої відстані вколотила м\’яч у ворота сумчанок. А за 4 хвилини до фінальної сирени Олена Деркач елегантно перекинула м\’яч – \”парашутом\” – через воротаря суперниць – 6:1.

Склад ПЗМС: Цикаленко, Бабенко, Мочалова, Шаповал, Єрмоленко, Лясковська, Деркач, Дударчук, Карпенко, Павлусенко, Гавриш.

 

Після закінчення гри приз кращого гравця ПЗМС отримала Олена Деркач, а Таїсію Бабенко нагородили призом за перший м\’яч, забитий командою у чемпіонаті України 2015-2016 років.

 

Степан СТАВКОВИЙ

Погода