- 02-02-2015, 12:02 - sasa 250

Райз-Максимко: і знову Кубок

Райз-Максимко: і знову Кубок

Удруге поспіль переможно відзначилася лубенська ветеранська міні-футбольна команда «Райз-Максимко» з граючим тренером Юрієм Тютюнником.

 

Як я вже повідомляв, минулого року в морському  Залізному Порту лубенці стали переможцями розіграшу Кубку України «ВМР сup-2014» серед ветеранів (40 років і старші). І ось знову новий успіх – перемога у зимовому всеукраїнському міні-футбольному турнірі.
    
Ветеранський розіграш Кубка України «BMP cup-2015» під назвою «Святкова Водохреща» пройшов цього разу у м. Вишгород, що на Київщині. У спортзалі Вишгородської ДЮСШ вели боротьбу шість команд з чотирьох областей країни – «Зоря» (Умань), «Райз-Максимко» (Лубни), «Авітон» (Київ), «Кремтец» (Кременчук), «Шахтар» (Павлоград) і «Енергетик» (Вишгород). У перший день змагань лубенці у напруженому поєдинку здолали опір місцевого «Енергетика» – 4:3 на користь гостей. Потім принизливо розгромили з рахунком 9:0 своїх земляків з Кременчука і поступилися 3:4 «Шахтареві» з Дніпропетровщини.
      
Наступного ігрового дня зафіксовані такі результати матчів: «Шахтар» – «Зоря» 4:2, «Авітон» – «Шахтар» 2:1, «Зоря» – «Авітон» 1:0, «Енергетик» – «Шахтар» 3:0, «Зоря» – «Райз-Максимко» 1:2. Голи провели лубенці Павло Куций і Євген Стригунов. І сталося так, що у декількох команд перед вирішальними поєдинками було по 9 очок. Все повинна була вирішити остання кубкова зустріч ветеранів Лубен і Києва. Два переможні голи у виконанні 41-річного лубенця Володимира Малиха у ворота столичного «Авітона» виявили зимового володаря «BMP cup-2015». Ним, як і торік, стала лубенська команда «Райз-Максимко», склад якої був таким: Олександр Кулик, Віктор Мирко, Євген Стригунов, Володимир Малих, Павло Куций, Юрій Підтоптаний, Олександр Сурма, Сергій Дубов, Юрій Тютюнник.    

Лубенська команда залишилася задоволеною організацією турніру, окрім якого були ще й цікаві екскурсії. Усі його учасники побували на стадіоні с. Лютіж ФК «Діназ», купалися на набережній Дніпра, відвідали місцевий Борисоглібський храм, Вишгородський музей гончарства, Межигір’я (колишня резиденція Януковича) у с. Нові Петрівці.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода