- 14-09-2015, 02:09 - sasa 143

Реал – Шахтар: де дивитися?

Реал – Шахтар: де дивитися?

У вівторок, 15 вересня, стартує груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. Поєдинок \”Шахтаря\” проти \”Реала\” покажуть о 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 1\”.

\”Гірники\” почнуть свій шлях на груповій стадії найпрестижнішого клубного турніру матчем з іспанським грандом – причому, з \”Реалом\” підопічні Мірчі Луческу зустрінуться вперше. Чи вдасться українцям впоратися з десятикратним володарем Кубка чемпіонів, дізнаємося вже у вівторок, 15 вересня, о 21:30. Пряма трансляція матчу – на каналах \”Україна\” і \”Футбол 1\”, коментатор зустрічі – Кирило Круторогов. Також глядачі зможуть подивитися гру на великому екрані в мережі кінотеатрів \”Мультиплекс\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

Крім того, 15 вересня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть інші поєдинки вівторка. Серед них – дуель \”Манчестер Сіті\” та \”Ювентусу\”, пряма трансляція якої відбудеться о 21:45 на каналі \”Футбол 2\” (коментатор гри – Андрій Столярчук). А о 00:30 на каналі \”Футбол 1\” відбудеться прем\’єрний показ матчу \”Севілья\” – \”Боруссія\” Менхенгладбах, в якому всі українці очікують побачити дебют Євгена Коноплянки в Лізі чемпіонів. Коментуватиме зустріч Микола Кравчук.

О 20:00 на телеканалі \”Футбол 1\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”, в якій ведучий проекту Андрій Малиновский та експерти Сергій Морозов і Андрій Воробей підготують глядачів до поєдинків, особливу увагу приділивши протистоянню \”Шахтаря\” і \”Реалу\”. О 23:40 в післяматчевій студії експерти детально проаналізують гру за участю української команди і підіб’ють підсумки єврокубкового дня.

Крім того, стежити за всіма поєдинками одночасно можна буде завдяки програмі \”Ліга чемпіонів. ONLINE\”, в якій ведучий Максим Гіленко й експерти Артур Валерко та Олександр Михайлюк будуть розбирати ключові моменти матчів в прямому ефірі.

Погода