Останні новини - 12-11-2011, 12:11 - sasa 192

Ребров забиває лубенцям

Ребров забиває лубенцям

«Аврора» (Київ) – «Райз Максимко» (Лубни) 2:0 (0:0)

Кубок України серед ветеранів (35 і старші). 1/2 фіналу. Матч-відповідь. 

Судді: Л. Кубяк (Нікополь), С. Старча, Р. Ейдя (обидва – Київ).

«Аврора»: Клименко, Ващук, Дмитрулін, Белькевич, Косовський, Солдатов, Бабич, Хацкевич, Яшкін, Ребров, Нагорняк. На заміну виходили: Семчук, Сахаров, Лисак. Тренер: В. Шельменко.

«Райз Максимко»: Кулик, Мирко, Малих, Гайдук, Дробот, Портяник, Симоненко, Сірик, Тютюнник, Козлов, Прасов. На заміну виходили: Біленко, Запорожець, Підтоптаний, Полторак. Тренер: Ю. Тютюнник.

Голи: Ребров (60), Косовський (76).

10 листопада. Київ. Стадіон «Зірка». +4С. 56 глядачів.


Матч-відповідь кубкових суперників пройшла за невеликої переваги знаних київських гравців. Дивлячись на стартовий склад господарів, можна відверто сказати, що проти ветеранів з провінційного але футбольного міста Полтавщини вийшла команда колишніх відомих зірок українського футболу. Зазначимо, що у першому півфінальному поєдинку в Лубнах, де перемогу здобули гості з рахунком 1:0, у складі переможців як і в Києві значилися лише Солдатов, Нагорняк, Бабич, Сахаров і Лисак. У столиці країни керівництво «Аврори» вирішило зовсім декласувати лубенську команду, але цього не вийшло. Гості вправно захищалися, а дива воротарської майстерності вкотре демонстрував голкіпер «Максимка» Олександр Кулик. Лише два м’ячі у виконанні Сергія Реброва і Віталія Косовського вдалося забити господарям, яких цілком вистачило для загальної перемоги за сумою двох матчів та виходу до головного кубкового фіналу, де «Аврора», скоріш за все, зустрінеться з ветеранами донецького «Шахтаря». Адже гірники у першому півфіналі впевнено перемогли з рахунком 4:0 на новомосковському стадіоні «Металург» дніпропетровське «Дніпро» (друга зустріч буде формальністю).

 

А що ж лубенський «Райз Максимко»? Гадаємо, що ветеранський футбол за Полтавщину у кубкових престижних змаганнях команда представила гідно. До того ж, лубенські ветерани набули ще більшого необхідного досвіду, який стане їм у пригоді у подальших кубкових баталіях. Нагадаємо, що «Райз Максимко» не вперше бере участь у чемпіонаті і розіграші кубка України серед ветеранських команд. У 2010 році лубенці дійшли до кубкового фіналу, в якому в Києві поступилися 0:3 донецькому «Шахтареві». Як зазначив лубенцям після гри наставник київської команди Вадим Шельменко, «Аврора» «помститься» у головному фіналі за минулорічну поразку «Райз Максимка» від шахтарів.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода