- 26-02-2009, 12:02 - Nash 485

До уваги!

Сайт уболівальників ФК "Ворскла" продовжить свою роботу.
До уваги!

Добрий день, шановні відвідувачі сайту уболівальників!

Наприкінці листопада минулого року сайт фактично припинив своє існування. Декілька разів робилися спроби реанімувати його. Однак за цей час сайт лише кілька разів зміг оновитися. І, здавалося, що він із часом взагалі припинить існування. Через проблеми, які нині скрізь в нашій країні – нестача коштів на його утримання. А ще, людський фактор. Адже усі ці два роки сайт тягнула одна людина. А по мірі його розростання, він все більше і більше почав забирати вільного часу. І, зрештою, одна людина вже була не в змозі його утримати в належному стані.

Надія на порятунок ресурсу, до речі, єдиного такого на Полтавщині, зажевріла на початку 2009-го року. Кажуть світ не без добрих людей! Чимало відвідувачів обізвалися на прохання про допомогу. Наразі можна констатувати, що сайт буде жити! За це велике спасибі вам, усім тим, хто не залишився байдужим і допоміг сайту вижити.

Відтепер сайтом уболівальників буде займатися вже не одна людина. Дизайном та технічною частиною займатиметься Володимир Костенко. Те що зараз перед вашими очима, якраз його дизайнерська розробка й ідея. Мушу одразу попередити, поки сайт працюватиме в тестовому режимі. А повнофункционально працюють лише розділи “Новини”, “Гостьова” та “Форум”. Та з часом все запрацює в нормальному режимі. Але скільки часу це займе – поки не відомо. Але сподіваюся, що вже найближчим часом він запрацює в нормальному режимі. Крім того, усе, що було раніше на сайту так і залишиться. Для цього є окремий розділ «Стара версія».

Переважна більшість новин на сайті, як і раніше, наповнюватиму я. Крім того, в сайта з’являться й нові дописувачі. До речі, усі хто має бажання писати про «Ворсклу», футбол, та весь спорт зокрема, будь-ласка звертайтися. Будемо раді розмістити ваші праці.

Ще одна приємна новина. Відтепер на цьому сайті можна прочитати не лише новини про «Ворсклу» та футбол на Полтавщині, але й про інші спортивні новини нашої області. Знайти їх можна буде за адресою www.polsport.fcvorskla.com.ua. Наповнюванням цієї частини сайту займатиметься знаний у Полтаві журналіст Ігор Черчатий.

Наразі в стадії розробки ще кілька проектів та творчих задумів, які, сподіваюсь найближчим часом знайдуть своє відображення на сайті. До речі, 28 лютого сайту уболівальників виповняється 2 роки!

А на завершення, хочу подякувати усім тим, хто допоміг сайту вижити. Це засновник та видавець газети «Полтавщина-Спорт» Станіслав Майзус, мережа магазинів UMBRO у Полтаві за фінансову підтримку. Сподіваюся цей список друзів сайту збільшуватиметься.

З повагою засновник сайту уболівальників, Олександр Стадниченко

Погода