Останні новини - 04-08-2011, 11:08 - sasa 159

Ірландський етап \”Ворскли\”

Ірландський етап \”Ворскли\”

Сьогодні визначиться доля “Ворскли” в Лізі Європи. Чи зможе команда продовжити єврокубкове літо, з\’ясується в ірландському містечку Слайґо.

Після неоднозначних нулів у Полтаві, де ворскляни мали вирішувати доля матчу, а можливо й всього протистояння вже в першому таймі, у другому, навпаки ледь не зазнали поразки. Та незважаючи на безгольову нічию, вона залишає прекрасні шанси команді Павлова пройти до наступного раунду змагань. Навіть результативна нічия 1:1, 2:2 і так далі, автоматично виведе “Ворсклу” до раунду плей-офф Ліги Європи. Недарма наставник ірладців Пол Кук на післяматчевій прес-конференції у Полтаві зазначив, що вважає “Ворсклу” фаворитом у протистоянні.

Та не слід вже так розслаблятися. Матч очікується досить принциповим для “Слайґо”. Команда вперше в історії може подолати єврокубковий бар\’єр. У місті справжній футбольний бум. Вже задовго до гри квитки на місцевий стадіон “Шоуґраундс” вмить розійшлися. Уболівальники чекають від своїх улюбленців лише перемоги.

Микола Павлов повіз до Слайґо 22-футболістів. Вчора ввечері “Ворскла” провела тренування на місцевому стадіоні. Напевне ніхто зараз не відповість на запитання: який склад виставить на гру Микола Петрович. Можливо, лише позиція голкіпера не викликає ні у кого сумнівів. Пост номер один має зайняти капітан команди Сергій Долганський. Не думаю, що Павлов наважиться випустити Величка, після його “валідольної” гри у першому матчі з “Роверс”. І хоч коуч ворсклян жодним словом обмовився про гру кіпера, однак усі бачили як стояв у рамці Сергій. Тому, думається, наставник “Ворскли” не “камікадзе”. Тим паче коли на кону перепустка до наступного раунду Ліги Європи. А ось хто ще вийде на поле, залишається загадка для усіх.

Вітчизняні букмекери вірять у загальний успіх біло-зелених, даючи на прохід “Ворскли” 1,42 та 2,45 на перемогу в матчі.

На жаль, українські уболівальники не зможуть побачити гру з Ірландії. Жоден із місцевих телеканалів не транслюватиме матч.

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода