- 26-09-2015, 08:09 - sasa 245

Рокита інтригує чемпіонат Полтавщини

Рокита інтригує чемпіонат Полтавщини

У суботу 26 вересня були зіграні перші матчі 18 туру чемпіонату області з футболу серед команд Вищої ліги. І за підсумками їх сталося дві сенсації не тільки цього туру, а, мабуть, і самого другого кола.

 

ФК \”Рокита\” – \”Чайка\” (Дейкалівка) – 0:2

За що ми любимо футбол? З його непередбачуваність. Таке сталося у матчі команди \”без п’яти хвилин не чемпіон\” з Рокити і дебютанта вищолігових змагань \”Чайки\” з Зіньківщини. У переможців голи провели Дмитро Жаріков (7 хв.) і Андрій Кальченко (43 хв.). До речі, наставник \”Чайки\” Ігор Долгошеєв навіть після перемоги був невдоволений суддівством, яке очолював полтавський арбітр Андрій Сидоренко…

 

ФК \”Глобине\” – ФК \”Лубни\” – 0:1

Це перша сенсація цього туру, в якому молоді підопічні тренера Анатолія Гришановича змогли гідно протистояти на виїзді сильному супернику, а ще й його перемогти. Переможний склад лубенців: Сидорець, Захарченко, Печарський (Солошенко, 85), Кривчун, Клименко (Мисюра, 72), Ебенгу, Ламіне, Бакланов, Сергієнко (Макросноп, 80), Алексєєнко, Шпигун (Марусич, 89).

\”Олімпія\” (Савинці) – \”Колос\” (Кобеляки) – +:-

Кобеляцька команда, мабуть, завершила свої виступи у вищому дивізіоні Полтавщини, не приїхавши на гру на Миргородщину. Питається: навіщо було заявлятися у Вищій лізі, якщо у всіх матчах отримувати одні поразки? Грали б у першій лізі групи \”Б\” і, можливо, були б у лідерах…

У 18 турі командам залишилося дограти два матчі:

27 вересня (неділя): \”Зеніт\” (Лубни) – \”Динамо\” (Решетилівка) і 30 вересня (середа): \”Фламінго\” (Комсомольськ) – ДЮФШ ФК \”Ворскла\” (Полтава). Початок матчів: 15.00.

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода