Інтерв'ю гравців, тренерів - 04-07-2012, 08:07 - sasa 141

Роман Безус: \”Хочеться грати на найвищому рівні\”

Роман Безус: \”Хочеться грати на найвищому рівні\”

Клуби ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ спільно із вболівальниками визначили лауреатів сезону 2011/2012 рр. Серед номінантів і футболіст \”Ворскли\” Роман Безус. Атакуючий півзахисник біло-зелених став кращим в номінації молодий футболіст (відкриття чемпіонату). Прес-служба ворсклян привітала Романа з відзначенням та задала кілька питань.

 

– Дуже престижно стати кращим молодим гравцем і водночас відкриттям чемпіонату. Кажу так, тому, що у мене були дуже гідні конкуренти в номінації. Мені подзвонили з клубу, і сказали, що прийшов лист, в якому мене запрошують на церемонію нагородження перед матчем за Суперкубок. Потім я прочитав про це в інтернеті. Дуже приємно приймати дзвінки. Люди вітають, і бажають вдосконалюватися, стає краще. До цього буду йти всьому наперекір.

– Яку мету перед собою ставиш?
– Перша мета – потрапити до складу національної збірної, і там закріпитися. Хочеться грати на найвищому рівні. У найближчому майбутньому є величезне бажання стати не тільки кращим молодим футболістом, але і кращим виконавцем всього українського чемпіонату.

– У сім\’ї якось будете відзначати подію?
– Можливо, щось придумаємо з моєю коханою дружиною Анею. Креативу нашій сім\’ї не позичати, але я ще в неї не запитав, чи гідний бенкету (сміється).

Погода