- 27-01-2013, 06:01 - sasa 179

Роман Безус: \”Поступово вливаюся в колектив\”

Роман Безус: \”Поступово вливаюся в колектив\”

Півзахисник київського \”Динамо\” Роман Безус поділився враженнями від першого збору команди, який проходив в іспанській Марбельї.

\”Думаю, що ми провели хороший збір, на якому дійсно отримали солідну порцію навантажень, – цитує Безуса Чемпіонат.com. – Також були контрольні ігри. Напевно, всю заплановану програму виконали, хоча більш точно про це знає тільки головний тренер \”Динамо\”. Якщо оцінювати з позиції гравця, то я задоволений проведеною роботою в Марбельї. Найголовніше, що навантаження витримав, поступово вливаюся в колектив, але оцінку моєї готовності будуть давати тренери.

Особисто у мене, напевно, більше вийшов другий матч зі \”Стяуа\”. Міг забити гол, м\’яч потрапив у штангу, був ще один момент. А для команди це однозначно дві останні гри з \”Базелем\” і \”Люцерном\”, в якому вдалося здобути перемоги.

Олег Блохін залишився в Марбельї і буде там чекати команду на другий збір. Він подякував за роботу на першому зборі. Сказав, що всіх чекає на зборах живими і здоровими\”, – додав півзахисник київського клубу.

Погода