Останні новини - 21-11-2015, 05:11 - sasa 200

Роман Черняк: \”Моє завдання постаратися утримати планку, яку підняв Бабаєв\”

Роман Черняк: \”Моє завдання постаратися утримати планку, яку підняв Бабаєв\”

У полтавської Ворскли новий президент – Роман Євгенович Черняк.

Нагадаємо, після того як трагічно обірвалося життя Олега Мейдановича Бабаєва, полтавський клуб довгий час залишався без президента. Роман Черняк був офіційно затверджений в новій посаді буквально напередодні матчу Ворскла – Говерла, який завершився перемогою біло-зелених із рахунком 2:1. Після матчу новоспечений президент ворсклян дав інтерв\’ю телеканалу Футбол 2.

– Ви заходили в роздягальню команди і до матчу і після, що говорили футболістам?

– Я давно знайомий з хлопцями, знаю що сказати, як спілкуватися. Будь-який президент і тренер бажає тільки перемоги, удачі. Приблизно про це і говорив. Після гри ми обговорили ключові моменти матчу, які показували по ТБ.

– Розкажіть про свою філософію. Ви більше футбольний менеджер або на вас лежать комерційні завдання?

– Називайте, як хочете, час покаже (посміхається).

– Ви футбольний людина?

– Ми дуже давно були знайомі з Олегом Бабаєвим, часто зустрічалися й обмінювалися думками. Він як президент, як мер Кременчука, підняв планку на дуже високий рівень. Моє завдання постаратися утримати цю висоту.

– Переговори довго йшли?

– Це двостороннє рішення, ми багато спілкувалися з почесним президентом Ворскли Костянтином Жеваго. Він прекрасно знає мене, я його – у нас збігаються мети.

– До речі, про цілі. Які завдання стоять перед Ворсклою?

– Плани і завдання є – вони найвищі. Але давайте спочатку розберемося з положенням справ. Скоро в чемпіонаті настане пауза, буде можливість все проаналізувати і розібратися.

– Часто доводиться чути, що у Ворскли існують фінансові проблеми…

– Труднощі існують не у Ворскли, а в економіці України. Дуже важко заробляти гроші. Але переконаний, що наступне коло ми почнемо з упевненістю в майбутньому і фінансовою стабільністю.

Погода