Новини - 09-03-2011, 05:03 - sasa 179

Роман Маілов – чемпіон світу!

Роман Маілов – чемпіон світу!

В останні дні зими вихованці полтавської школи таїландського боксу Муей Тай досягали перемог як на міжнародній арені, так і на національній.

 

У Москві полтавець Роман Маілов виступив у міжнародному турнірі з професійного кікбоксингу, в якому у розділі \”четвірка\” (чотири претенденти) велася боротьба за титул чемпіона світу за версією W5 у ваговій категорії до 63,5 кг. У півфіналі полтавець, який представляв Україну, впевнено переміг італійця Стефано Бонору – гарматні удари ногами з розвороту призвели до кількох нокдаунів італійця. В іншому півфіналі серб Саша Йованович переміг росіянина Данила Утенкова. Але у фіналі Маілов бився не з сербом, бо лікарі не допустили його через суттєві травми. Замість нього на ринг вийшов переможений у півфіналі росіянин Утенков. Фінал розпочався , як кажуть, в одному напрямку. Полтавець завдавав ударів, росіянин – захищався. Судді з десяток разів могли припинити цей поєдинок за явної переваги нашого земляка, але дотягнули його до третього раунду, в якому Утенков уже ледь тримався на ногах. На тому й завершили. Полтавець Роман Маілов завоював звання чемпіона світу з кікбоксингу за версією W5.

У той же час на турнірі І етапу Кубка України з таїландського боксу Муей Тай, який пройшов в Одесі, полтавські бійці завоювали дві бронзові нагороди: Ашот Хачатурян (51 кг) і Алім Набієв (67 кг). І чемпіон світу, і призери Кубка України є вихованцями полтавського тренера Руслана Кривуші. А незабаром і в самій Полтаві відбудеться юнацький чемпіонат України з таїландського боксу Муей Тай, який проходитиме 31 березня – 3 квітня, повідомляє кореспондент \”ПС\” Ігор ЧЕРЧАТИЙ.

Погода