Матчі - 24-04-2021, 08:04 - admin 14736

Розгром у Ковалівці

"Ворскла" вперше в сезоні програла з великими рахунком.
Розгром у Ковалівці

“Колос” (Ковалівка) – “Ворскла” (Полтава) 3:0 (0:0)

Протокол матчу.

Матч «Ворскли» й «Колоса» став дзеркальним відображенням зустрічі цих суперників у першому колі. Знову одна команда повністю переграла іншу в центрі поля, була кращою в єдиноборствах і забрала більшу частину підборів. Тільки цього разу, на жаль, це були не підопічні Юрія Максимова.

Перший тайм завершився з рахунком 0:0 і по-справжньому небезпечних моментів команди не створили. Проте насторожував настрій господарів на гру. Було видно, що Костишин добре накрутив своїх хлопців і вони прагнули реваншу за розгром в першому колі. Дуже вірогідно, що «Колосу» пообіцяли й непогані преміальні.

«Ворскла» пробувала шукати свою гру і, можливо, знайшла б її в другому таймі. Але все перекреслила жахлива помилка в обороні на 47-й хвилині матчу. «Колос» отримав право на «стандарт» з правого флангу, пішла подача до штрафного майданчика, де Денис Костишин спокійно прийняв м’яча й «розстріляв» Різника з району одинадцятиметрової позначки. Хто персонально мав грати з нападником «Колоса» в цьому моменті так і залишилося загадкою.

Другий гол у ворота «Ворскли» став наслідком вдалої заміни, проведеної Русланом Костишиним. Замість екс-ворсклянина Хльобаса на поле вийшов молодий нападник Ісаєнко. Йому вистачило пари хвилин, щоб уникнути офсайду і втекти від Яворського на побачення з Різником. Яворський зробив відчайдушну спробу врятувати ситуацію й вибити м’яча у нападника, однак зробив це з порушенням правил. Різник відбив перший удар Чурка з «позначки» перед собою й гравець ковалівської команди з другої спроби подвоїв рахунок.

Щось подібне відбулося й наприкінці матчу. Воротар ворсклян врятував команду після удару з близької відстані, але захисники не зіграли на підстраховці й Смирний довів рахунок до розгромного.

Спроби «Ворскли» відігратися в перервах між пропущеними голами виглядали непереконливо. «Колос» здобув заслужену перемогу, взявши реванш за поразку з таким же рахунком у першому колі. А полтавці зазнали першої поразки з великим рахунком в нинішньому чемпіонаті.

Олександр Данник

Погода