Аматори - 10-10-2010, 04:10 - sasa 174

Розійшлися миром

Розійшлися миром

“Колен” та “Зефір-ПластиКом” у матчі між собою сильнішого не виявили.

“Колен” – “Зефір-ПластиКом” – 0:0
“Колен”: Мирний, Колесніченко, Авраменко, Загородній, Божко, Федоров, Каменецький, Щечка, Татарко, Пономаренко, Андренко.
Запасні: Слинько, Павіков, Дранач, Шибловський, Боярчук, Биданов, Кальченко.
“Зефір-ПластиКом”: Бульбах, Сак, Дудка, Панкратов, Іванютенко, Букін, Філь, Кіслий, Рукавиця, Гриценко, Бондаренко.
Запасні: Хуголь, Жила, Зуєв.

Перший тайм звітної зустрічі пройшов у рівній боротьбі з невеликою кількістю гольових моментів. В основному небезпека виникала після стандартних положень. Вже в дебюті команди по черзі втратили непогані моменти для взяття воріт. Спочатку після удару Кіслого зі штрафного класно зіграв Мирний, а згодом Авраменку не вистачило точності після подачі партнера з правого флангу. Наступного спалаху активності команд довелося чекати хвилин з двадцять. На 27-й хвилині Рукавиця зі штрафного пробив над поперечиною, а за хвилину м’яч ледве не влетів у ворота “ПластиКому”. Відбивши першу хвилю атак суперника, гравці “Зефіру” вийшли зі свого штрафного майданчика. Загородній головою повернув м’яч у штрафну, де Бульбах помилився на виході і м’яч, перестрибнувши його, вже летів у порожні ворота. Але самовідданий стрибок голкіпера зупинив “круглого” прямо на лінії. Надалі команди вели боротьбу в основному в центрі поля. Лише іноді голкіперів турбували ударами з дальньої дистанції, проте особливої загрози такі постріли не несли.

Початок другої половини був повністю за “Коленом”. На 48-й хвилині Татарко зі штрафного перевірив пильність Хуголя, який після перерви став у ворота “ПластиКому”. Велика кількість боротьби призвела до багаточисленних зіткнень та порушень правил. Всього за матч арбітр показав 10 (!) жовтих карток і це у матчі, який грубим назвати язик не повернеться. Причому в основному Андрій Сидоренко карав за порушення правил футболістів у зелено-білих футболках, нагородивши “пластикомівців” вісьмома картками. У середині тайму гра вирівнялась. На 60-й хвилині Гриценко обіграв захисника і, увійшовши у штрафну пробив – неточно. Відповідь “Колену” була не менш гострою. Авраменко після прострілу з флангу з пари метрів вдарив вище воріт. Схожа ситуація відбулася за десять хвилин. Знову подача зі штрафного і на цей раз Божко з декількох метрів запустив м’яч набагато вище цілі. За п’ять хвилин до закінчення матчу двічі відзначитися міг Гриценко, але у першому випадку йому не вистачило точності, а у другому на висоті був голкіпер. А вже у компенсований час стався ключовий момент у матчі. Атака “зефірівців” закінчилася подачею у штрафний майданчик, де хтось із гравців “Колену” зіграв рукою, проте свисток арбітра промовчав. За хвилину свисток все ж пролунав, але він був фінальним. Закономірна нічия у безгольовому матчі.

Погода