Аматори - 08-09-2010, 08:09 - sasa 131

“Розсошенці” розгромили “Леваду”

“Розсошенці” розгромили “Леваду”

Розсошани продовжують гонку за “Зорею-Ворсклою” і у черговому турі не мали проблем у матчі з “Левадою”.

“Левада” – “Розсошенці” – 0:3
“Левада”: Яковченко, Пронін, Латенко, Новосілецький, Андреєв, Іваненко, Чернов, Максимов, Ткаченко, Маковка, Григор’єв.

Запасні: Каплуновський, Коваль, Філонич, Курочка, Свириденко М.

Розсошенці ”: Стріляний, Таран, Федоришин, Остапенко, Свириденко С., Бондаренко, Ященко, Поліянчук, Сітак, Подробаха, Миколаєнко.

Запасні: Неділько, Борсало, Мокляк, Кривошеєв, Диндіков.

Три чергові очка чемпіон здобув на своєму полі, але виступаючи у ранзі гостей. Волею жеребу “Розсошенці” проводили свій виїзний поєдинок на рідному стадіоні. Газон після недільної зливи залишав бажати кращого про що перед матчем говорили гравці обох команд. Та незважаючи на це команди місцями демонстрували змістовний футбол. Більше це стосується номінальних гостей, які вже на чотирнадцятій хвилині відкрили рахунок. Ященко на правому фланзі в декількох метрах від лінії карного майданчика заробив штрафний. Поліянчук подав на дальню стійку, де самотній Подробаха головою вдало замкнув передачу партнера. Одразу у “Розсошенців” був шанс подвоїти рахунок. Через непорозуміння захисників Миколаєнко вийшов сам на сам з воротарем і вже поклав його на газон, але Яковченко в останню мить у відчайдушному стрибку перевів м’яч на кутовий. Гості продовжували домінувати. На 20-й хвилині Остапенко з кута штрафної з льоту поцілив у руки голкіперу, а ще за хвилину Яковченко перевів м’яч на кутовий після удару Миколаєнка. Господарі прокинулися лише у кінці тайму. Спочатку Григор’єв після пасу Андреєва пробивав метрів з семи, але Стріляний відбив. А у компенсований час Маковка зі штрафного знову перевірив пильність голкіпера – Стріляний був на місці.

У другій половині побільшало боротьби у центрі поля, а з цим і збільшилася кількість жорстких зіткнень. Через це темп гри впав і небезпека біля воріт виникала у другому таймі лічені рази. Першими нагадали про себе господарі. Іваненко пробив зі штрафного метрів з двадцяти семи і Стріляному знову довелося попрацювати. Відповідь гостей була більш ефективною. Таран виконав навіс з правогофлангу. На дальній стійці Бондаренко залишився ніким неприкритий і без проблем влучно пробив. 2:0 – вагома заявка на перемогу, хоча залишалося грати ще половину тайму. Однак гра у “Левади” попереду явно не клеїлася. Остаточно всі питання про переможця зняв Подробаха, який скористався прострільною передачею з правого флангу Ященка. Під занавіс матчу “Левада” все ж таки забила, але через офсайд гол відмінили. Після цієї перемоги “Розсошенці” скоротили відстань від лідера до чотирьох пунктів. Наступну гру розсошани проведуть у п’ятницю на стадіоні “Авіатор” проти “Зеніту”, який зараз перебуває на третьому місці.

Погода